Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü Mevlid Kandili Özel ile Kanal 7’de ihya ediliyor

Varlığıyla kainata nur olan Hz. Muhammed’in dünyayı şereflendirişinin yıldönümü olan Mevlid Kandili, İstanbul’un önemli simgelerinden Eyüp Sultan Camii'nden çok özel bir programla Kanal 7 ekranlarında kutlanacak.

Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü Mevlid Kandili Özel ile Kanal 7’de ihya ediliyor
Hz. Muhammed’in doğum yıldönümü Mevlid Kandili Özel ile Kanal 7’de ihya ediliyor
GİRİŞ 06.10.2022 14:52 GÜNCELLEME 06.10.2022 15:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mevlid Kandili Özel programı, Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında, ünlü mevlidhan, hafız ve kârilerin okuyacakları Kur’an-ı Kerim’le gecenin önemini ekrandan izleyiciye ulaşacak.

Alemlere rahmet olarak gönderilen İslam Önderi Hz. Muhammed’in dünyaya gelişinin yıldönümü Mevlid Kandili Özel programı ile Kanal 7’de ihya edilecek. Güzel ahlakı, adaleti, Allah’a olan aşkıyla Müslümanlara öncülük yapan Hz. Muhammed’in doğduğu bu önemli gecenin duygusu Kur’an-ı Kerim’den sureler, dualar ve ilahilerle canlı yayında izleyiciye yaşatılacak. Hz. Muhammed’in doğumu sırasında gerçekleşen mucizeler, çocukluğu, peygamberlik yaşamı ve çok daha fazlası Mevlid Kandili Özel’de ele alınacak. Açılış konuşmasını ve duahanlığını Necmettin Nursaçan’ın yapacağı programda Latif Efe, Habip İspirli, Hasan Tok, Adem Karabey, Esat Şahin, Aziz Hardal okuyacakları Kur’an-ı Kerim ile gönülleri ferahlatacak. Ali Rıza Şahin ve ilahi grubu ise seslendirecekleri ilahilerle gecenin ruhunu ekranlara taşıyacak. 

Hz. Muhammed’in doğduğu gecede, okunacak sureler, en güzel ilahiler ve mevlidler konuklara ve izleyenlere huzur dolu bir gece sunulacak.

Eyüp Sultan Camii'nden gerçekleşecek Mevlid Kandili Özel programı 07 Ekim Cuma akşamı saat 19:15’te canlı yayınla Kanal 7’de.

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR 1
  • Vahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Birazda Rasulün tebliğ ettiği kitapta Allah bizden ne istyor diye okusak çok şey değişecek..Çünkü öldükten sonra ondan sorgulanacaz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar