Ölen kişilerin ruhları evlerini ziyaret eder mi?

Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor. Programda bu hafta ölüm ve ötesi ile ilgili bilinmesi gerekenlere yer verilecek.

Ölen kişilerin ruhları evlerini ziyaret eder mi?
Ölen kişilerin ruhları evlerini ziyaret eder mi?
GİRİŞ 20.10.2022 09:16 GÜNCELLEME 20.10.2022 09:16

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu hafta ölüm ve öldükten sonra yaşananlar hakkında merak edilenler ele alınacak. Karataş ‘Ölmeden önce kefen hazırlamak gerekir mi? Sorgu melekleri mezara hemen gelir mi? Ölüyü morgda bekletmek uygun mudur? Ölen kişilerin ruhları evlerini ziyaret eder mi? Ölüler kendilerini ziyarete gelenleri görürler mi? Rüyada ölünün iyi olduğunu görmek neye işarettir? Abdestsiz mezar ziyareti yapılır mı? Ölüler üst üste gömülür mü? Ölünün ardından ağlamak günah mıdır?’ sorularını canlı yayından yanıtlayacak.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:50’de Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
VAR sisteminde devrim gibi karar!
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi