Enver Aysever TELE1'den ayrıldı

CHP ve Halk Tv'ye yönelik eleştirileriyle gündeme gelen, “Gündeme Not” ve “Ayrıntılar” programlarını sunan gazeteci Enver Aysever, TELE1'den ayrıldı.

Enver Aysever TELE1'den ayrıldı
Enver Aysever TELE1'den ayrıldı
GİRİŞ 31.10.2022 16:25 GÜNCELLEME 31.10.2022 16:25
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Gazeteci Enver Aysever, TELE1’deki ‘Gündeme Not’ ve ‘Ayrıntılar’ programlarına son verdiğini duyurdu. Sosyal medyadan bir paylaşım yapan Aysever, kanala ve TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’a teşekkür etti.

Aysever Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Değerli kamuoyuna; Bugüne dek büyük emek ve memnuniyetle yaptığım Gündeme Not ve Ayrıntılar programlarına karşılıklı kararımızla son verdik. Ülkenin soluk borusu TELE1’e destek vermeye devam edin. Sevgili Merdan Yanardağ’a teşekkür ederim. Belki bir gün yine buluşuruz” ifadelerini kullandı.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, “TELE1’de hafta içi her gün 11.00-13.00 sırasında “Gündeme Not” programını yapan Enver Aysever ayrılmış, ay sonu itibarıyla program kaldırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz. Arkadaşımıza katkıları nedeniyle teşekkür eder, başarılar dileriz” paylaşımını yaptı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • 7654 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim' ki bu...?
    Cevapla
  • abz 1 yıl önce Şikayet Et
    Amma itici biri güneşsever
    Cevapla
  • Adıyokşanıvar 1 yıl önce Şikayet Et
    demokkki yok
    Cevapla
  • devriye 1 yıl önce Şikayet Et
    Demokrası havariliği yapıyorlardı ya ne oldu. ?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kovulmuş ayak yapıyor satılık kişiliksiz zihniyeti bozuklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı