FETÖ'cü Hakan Şükür'ü yayına çıkaran TV5'ten geri adım: Haberimiz yoktu, kaldırdık!

Saadet Partisi'nin yayın organı TV5, FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün konuk edildiği programın yayından kaldırıldığını duyurdu.

FETÖ'cü Hakan Şükür'ü yayına çıkaran TV5'ten geri adım: Haberimiz yoktu, kaldırdık!
FETÖ'cü Hakan Şükür'ü yayına çıkaran TV5'ten geri adım: Haberimiz yoktu, kaldırdık!
GİRİŞ 10.11.2022 14:40 GÜNCELLEME 10.11.2022 14:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği yargılaması sebebiyle ABD'ye firar eden eski futbolcu Hakan Şükür'ü canlı yayında ekranlarına çıkaran TV5 kanalı, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Mehmet Ali Kayacı'nın sunduğu Düşünme Vakti programına FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün Yayın Kurulu'nun bilgisi olmadan katıldığı savunulan açıklamada, kurum içi inceleme tamamlanana kadar programın yayından kaldırıldığı duyuruldu.

Saadet Partisi'nin yayın organı olan TV5 firari FETÖ'cü Hakan Şükür'ü canlı yayına çıkardıSaadet Partisi'nin yayın organı olan TV5 firari FETÖ'cü Hakan Şükür'ü canlı yayına çıkardı

"BİLGİMİZ YOKTU, KALDIRDIK"

Açıklamada, "8 Kasım 2022 tarihli 'Düşünme Vakti' programında Yayın Kurulu'nun bilgisi dışında fiili bir durum oluşturularak söz konusu program gerçekleştirilmiştir. Yayınlanan program hakkında kurum içi titiz bir inceleme başlatılmış olup inceleme sonuçlanana kadar ilgili program yayından kaldırılmıştır." denildi.

FETÖ firarisi Hakan Şükür'ü canlı yayına çıkarmışlardı: TV 5 ile ilgili harekete geçildi!FETÖ firarisi Hakan Şükür'ü canlı yayına çıkarmışlardı: TV 5 ile ilgili harekete geçildi!

RTÜK SKANDALA EL KOYDU

Bizzat Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan tarafından kurulan TV5 kanalında FETÖ'cü Şükür'ün program konuğu yapılmasıyla ilgili Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin de inceleme başlatıldığını duyurmuştu

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 5
  • Gürbüz 1 yıl önce Şikayet Et
    "Haberimiz yoktu, kaldırdık." la bu iş bitmemeli. Çocuk oyuncağı mı? kanal idaresi. Bu kanal kapatılmakla kalmayıp, ilgili kişilerin benzer işleride yapamamalı.
    Cevapla
  • KARADERELİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey gidi saadetliler, celladınıza teslim oldunuz. Ne bundnyada ne de ahirette gidecek yeriniz yok.
    Cevapla
  • Cevap 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu halkın aklıyla alay etmeye devam edin bakalım aklı küçük zavallılar..
    Cevapla
  • kmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö işte bu yüzden tehlikeli. Sadece silahla ile değil, ticaret, ulusal yayın, terör, takiyye herşey var. Fetö bir zihniyet problemidir, haşhaşilik dedikleri de doğrudur.
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin icinize sizan hatta sizi yöneten gizli Fetöcülerdende haberiniz yok... Merhum Hocamiza dair hir bir sey birakmadiniz, izin vermediniz ... Bugüne kadar Necmeddin Erbakan hocanin ideolojisine inananlarin bagislariyla ne zahmetlerle kurulan TV5 i ve davanizi sattiniz haram olsun ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!