Gazeteci Hacı Yakışıklı, Akit'e veda etti

Yeni Akit gazetesi Ankara Temsilcisi ve Yazarı Hacı Yakışıklı, veda yazısı kaleme alarak Akit'ten ayrıldığını duyurdu.

Gazeteci Hacı Yakışıklı, Akit'e veda etti
Gazeteci Hacı Yakışıklı, Akit'e veda etti
GİRİŞ 14.11.2022 10:20 GÜNCELLEME 14.11.2022 10:39

Gazeteci Hacı Yakışıklı, Yeni Akit'ten ayrıldı. 2003 yılından bu yana Akit bünyesinde görev alan, 2013'ten beri köşe yazarlığı yapıp son 7 yılda Ankara Temsilciliği'ni üstlenen Hacı Yakışıklı, bugün son yazısını kaleme aldı.

"Akit’e veda ederken" başlıklı yazısında Hacı Yakışıklı; dağıtıcılık, abonetörlük, temsilcilik, bölge müdürlüğü, muhabirlik, ek editörlüğü, köşe yazarlığı ve Ankara Temsilciliği vazifelerini üstlendiği Akit'teki kalemini bıraktığını duyurdu.

Yakışıklı, "Bir 'Ankara Gazetecisi' olarak yine Başkent’te kulisleri takip ederek sizlere en doğru bilgileri aktarmaya ve kendi bakış açımla yorumlamaya bir başka mecrada devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Hacı Yakışıklı, yaptığı Twitter paylaşımında yazılarına Tv100'de devam edeceğini duyurdu.

 

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD silah pazarını Türkiye’ye mi kaptırdı?
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi