Kahramazankazan'da keyif dolu bir gezi

Anadolu’nun buram buram samimiyet kokan köşeleri Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu “En İyisi Gezmek” ile izleyici karşısına çıkıyor. En İyisi Gezmek bu hafta Ankara’nın kavunuyla meşhur ilçesi Kahramankazan’a konuk olacak.

Kahramazankazan'da keyif dolu bir gezi
Kahramazankazan'da keyif dolu bir gezi
GİRİŞ 18.11.2022 10:12 GÜNCELLEME 18.11.2022 10:12

Ülke TV ekranlarının sempatik ismi Harun Şen’in sunumuyla ekrana gelen En İyisi Gezmek, Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini gezerek izleyicilerinin memleket hasretini dindiriyor. Komedinin, aklın ve yeteneğin birleştiği En İyisi Gezmek bu hafta Ankara Kahramankazan’dan izleyicisiyle buluşacak. Harun Şen ilk olarak Türkiye’nin ilk et alışveriş merkezine gitti. Kasaplarla hem sohbet eden hem de değerli bilgiler edinen En İyisi Gezmek ekibi, Kasap Mustafa Ağabeyin eşiyle olan aşkını sorgularken herkesi güldürdü. 

Gezinin devamında pancar tarlasına giden Harun Şen, pancar sökümünü yerinde görüntüledi. Pancar tarlasından ayrılan En İyisi Gezmek ekibi yöresel ürünleri görmek için yola koyuldu. El emeği göz nuru sofra takımlarından, Kahramankazan kavununa kadar birçok yöresel ürün gören Harun Şen, izleyicileri için ilginç kareler derledi.

‘Gez göz arpacık’ diyerek hedefi 12’den vuran Harun Şen’in doyumsuz sohbeti Ülke TV ekranlarında… 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!