'Durum budur' diyerek açıkladı! Altılı masanın adaylarıyla ilgili şok tespit

Posta yazarı Rauf Tamer, bugün kaleme aldığı yazısında altılı masanın cumhurbaşkanı adayı için adı geçen isimlerine değinerek bu kişilerle ilgili bir durum tespitinde bulundu.

GİRİŞ 10.12.2022 14:12 GÜNCELLEME 10.12.2022 14:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine artık sayılı aylar kaldı. Ancak Muhalefet partilerinin bir araya gelerek oluşturduğu altılı masanın cumhurbaşkanı adayı hala açıklanmadı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başta Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş gibi kişilerin ismi geçerken, gazeteci Rauf Tamer bu adaylık için ismi geçen siyasilerle ilgili bir durum tespitinde bulundu.

'BU SAATTEN SONRA BAŞKA İŞ GÖREMEZLER'

Rauf Tamer, muhalefetin cumhurbaşkanı adayı için adı geçen kişilerin çok iştahlı olduğunu belirterek "Bu saatten sonra başka iş göremezler. Mesleklerini ifa edemezler. Halen oturdukları koltuğun hakkını veremezler. Mevcut görevlerini yürütemezler. Akılları fikirleri başka yerdedir. Cumhurbaşkanlığı hayaliyle yaşarlar." ifadelerini kullandı. Bu tespitine örnek olarak Faruk Gürler, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Ahmet Necdet Sezer'in isimlerini veren Tamer, “Bende cumhurbaşkanlığı yapacak vasıflar yok” diyerek hangisi adaylığı reddetmiştir? O vasıflar olsa bile o tevazuyu hangisi göstermiştir?" dedi. 

MANSUR YAVAŞ DA FARKLI DEĞİL

Bugüne kadar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın o tevazuyu göstereceğini düşündüğünü belirten Rauf Tamer, Yavaş'ın "6’lı masanın kararına uyacağız." açıklamasıyla hayal kırıklığına uğradığını ve Yavaş'ın bu işe ne kadar gönüllü olduğunu anladığını yazdı.  

Yazısını bir not düşerek sonlandıran gazeteci Tamer, "Şizofren... Bu hastalığın siyasete bulaştığını ilk Muharrem İnce’den duymuştum da pek inanmamıştım. Çünkü Muharrem kardeşim, iyidir hoş bir insandır da doktor değildir. Teşhis koyamaz. Ama iyi bir doktor olan Canan Kaftancıoğlu’na itimadım tamdır. O ne teşhis koyarsa inanırım." dedi. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 17
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer emekli olmasaydım ve bunların iş müracaatı cv leri önüme gelseydi mülakat'a dahi almazdım.
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 1 yıl önce Şikayet Et
    Aday spariş edildi yakında amerikadan gelir
    Cevapla
  • Mevlüt Aykılıç 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet çok acınası durumda.. Abd den siyonist barınların memurları gelecekmiş.Çözüm buymuş:) Hah, hah,
    Cevapla
  • inadına reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Alayınıza reis yeter,topunuz gelin
    Cevapla
  • Tokatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence zilletin adayını ithal gelen danışmanları belirleyecek, çünkü kafalar aynı,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!