Bir kaşığa kaç mantı sığar? Harun Şen Kayseri’de bu sorunun cevabını aradı

Anadolu’nun buram buram samimiyet kokan köşeleri Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu “En İyisi Gezmek” ile izleyici karşısına çıkıyor. En İyisi Gezmek bu hafta mantı ve pastırma deyince akla ilk gelen şehir olan Kayseri’ye konuk olacak.

Bir kaşığa kaç mantı sığar? Harun Şen Kayseri’de bu sorunun cevabını aradı
Bir kaşığa kaç mantı sığar? Harun Şen Kayseri’de bu sorunun cevabını aradı
GİRİŞ 15.12.2022 15:39 GÜNCELLEME 15.12.2022 15:39

Ülke TV ekranlarının sempatik ismi Harun Şen’in sunumuyla ekrana gelen En İyisi Gezmek, Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini gezerek izleyicilerinin memleket hasretini dindiriyor. Komedinin, aklın ve yeteneğin birleştiği En İyisi Gezmek bu hafta Kayseri’den izleyicisiyle buluşacak. Harun Şen Kayseri gezisine mantı tezgâhında başladı. Mantı açan Kayserili hanımlardan püf noktaları alan Harun Şen, mantı hamurunun ve kıymasının özelliklerini ustasından dinledi.  Kayserililerin bir kaşığa kırk mantı sığdırdığını duyan Harun Şen, kaşığına sığan mantıları saydı.  

Gezinin devamında En İyisi Gezmek ekibi Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Necmettin Nursaçan Hoca ile buluştu. Harun Şen ile sohbet eden Necmettin Nursaçan Hoca, Kayseri’ye hayırseverler şehri dendiğini ifade etti. En İyisi Gezmek ekibi Kayseri’nin tarihi ve merkezi noktalarının ardından kırsal kesimde koyun sürüsüyle karşılaştı. Harun Şen, eşeğin sırtında yolculuk yapan kuzuları sevmeye doyamadı. 

‘Gez göz arpacık’ diyerek hedefi 12’den vuran Harun Şen’in doyumsuz sohbeti Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensipte anlaşıldı