Ozanlar şehri, üstatlar şehri Kırşehir DR. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ta

Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta ozanlar şehri Kırşehir’den yararlı bilgilerle izleyicisiyle buluşuyor.

Ozanlar şehri, üstatlar şehri Kırşehir DR. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ta
Ozanlar şehri, üstatlar şehri Kırşehir DR. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ta
GİRİŞ 16.12.2022 17:40 GÜNCELLEME 16.12.2022 17:40

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta kültürel birikimi, sıcacık termal sularıyla Kırşehir’den izleyici karşısına çıkacak. Dr. Feridun Kunak ilk olarak Kırşehir kent meydanında Kırşehirli ozanın Kunak için hazırlamış olduğu parçayı keyifle dinledi. Ardından orada hazır bulunan bisiklete atladı ve dolaşmaya koyuldu. Gezerken gördüğü Kırşehirlilerle sohbet eden Kunak, sağlıklı yaşam hakkında tavsiyeler vermeyi de ihmal etmedi. Evlerinize Sağlık ekibinin bir sonraki durağı Kırşehir ile özdeşleşmiş Neşet Ertaş’ın anısına yapılmış olan Neşet Ertaş Gönül Sultanları Kültür Evi oldu. Kültür evimdeki birçok balmumu heykeli ve kültürel değeri yüksek eşyaları inceleyen Kunak, Merhum Neşet Ertaş’ın kabrini ziyaret etti. 

Kırşehir gezisinin devamında eski geleneklerle yaşamayı tercih eden bir aileye misafir oldu. Kunak, geleneklerine bağlı ailenin yetiştirdiği otlarla yaptığı çayın faydalarını saya saya bitiremedi. Kunak’ın bir sonraki durağı Kırşehir’de bir pide fırını oldu. Kolları sıvayan Kunak leziz pideler yaptı. Son olarak birbirinden güzel el işçiliği ürünlere sahip eve konuk olan Kunak, Kırşehirlilerle keyifli dakikalar geçirdi. 

Meşhur Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi