Türkiye'nin en iyi keşkeği

Anadolu’nun buram buram samimiyet kokan köşeleri Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu “En İyisi Gezmek” ile izleyici karşısına çıkıyor. En İyisi Gezmek bu hafta leblebisiyle ünlü Çorum’dan eğlenceli görüntülerle ekrandaki yerini alacak.

Türkiye'nin en iyi keşkeği
Türkiye'nin en iyi keşkeği
GİRİŞ 22.12.2022 15:59 GÜNCELLEME 22.12.2022 15:59

Ülke TV ekranlarının sempatik ismi Harun Şen’in sunumuyla ekrana gelen En İyisi Gezmek, Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini gezerek izleyicilerinin memleket hasretini dindiriyor. Komedinin, aklın ve yeteneğin birleştiği En İyisi Gezmek bu hafta Çorum’dan izleyicisiyle buluşacak. Harun Şen Çorum gezisine Çorum’daki şenliğe katılarak başladı. Harun Şen şenlik alanında kendini keşkek kazanının başında buldu. Keşkek karıştırılırken Çorumlulara yardım eden Harun Şen Çorum’da yapılan keşkeğin Türkiye’deki en iyi keşkek olduğunu iddia etti. En İyisi Gezmek ekibi daha sonra şenliğin şanına yaraşır davullu zurnalı eğlenceye katıldı. Harun Şen kendini göbek atmaya kaptırınca renkli ve eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. 

Gezinin devamında En İyisi Gezmek ekibi Çorum Günlerine katıldı. Harun Şen açılan tezgâhları tek tek gezdi. Çorum Günlerinde sac tavanın lezzetini anlata anlata bitiremeyen Harun Şen Çorum bölgesine ait cevizin ve kuzu etinin tadına bakmayı es geçemedi.   

‘Gez göz arpacık’ diyerek hedefi 12’den vuran Harun Şen’in doyumsuz sohbeti Ülke TV ekranlarında… 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı