Günah olmayan kıskançlıklar nelerdir?

Ekranların sevilen ismi Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor.

Günah olmayan kıskançlıklar nelerdir?
Günah olmayan kıskançlıklar nelerdir?
GİRİŞ 01.02.2023 12:51 GÜNCELLEME 01.02.2023 12:51

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor.  Muhabbet Kapısı’nda bu hafta kıskançlık ve haset konuları ele alınacak. Prof. Dr. Mustafa Karataş canlı yayında ‘Dinimizde eşini kıskanmanın ölçüsü nedir? Hz. Peygamber eşlerini kıskanmış mıdır? Günah olmayan kıskançlıklar nelerdir? İmrenmek ve haset etmek arasındaki farklar nelerdir? Kıskançlığın tedavisi nasıl olur? İnsan kibir, haset, kıskançlık gibi duygulardan nasıl arınabilir? Haset ve kıskançlıktan kurtulmak için bir dua var mıdır? Kıskanan kişilerin nazarı değer mi? Cennette kıskançlık olacak mı? Allah kullarını kıskanır mı?’ sorularını cevaplandıracak.  

Toplumda fikir ayrılığına neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.     

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09.50’de Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor… 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!