TRT 1'in sevilen dizisi Al Sancak yine birinci! Üçüncü bölümüyle rekor kırdı

Bozdağ Film imzalı, Can Emre'nin yönetmenliğini yaptığı Al Sancak, yayımlanan 3. bölümüyle reyting ve sosyal medyada birinci oldu.

TRT 1'in sevilen dizisi Al Sancak yine birinci! Üçüncü bölümüyle rekor kırdı
TRT 1'in sevilen dizisi Al Sancak yine birinci! Üçüncü bölümüyle rekor kırdı
GİRİŞ 03.02.2023 14:45 GÜNCELLEME 03.02.2023 15:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan tarafından kaleme alınan Al Sancak dizisi bu hafta da rekor kırdı.

Al Sancak’ta Ali Yüzbaşı’nın kardeşi Sedef ve Nadia’nın karşılaşması ve Yüzbaşı Ali’nin uçaktan atladığı sırada paraşütünün açılmaması yayımlanan bölümde nefesleri kesti.

#AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada çok konuşulan ‘Al Sancak’, reytinglerde ise Total kategorisinde zirvede yer aldı.

AL SANCAK YİNE REKOR KIRDI

‘Al Sancak’, 3. Bölümüyle Total kategorisinde 6,96 reyting ve 15,04 izlenme payı, AB kategorisinde 5,45 reyting ve 14,12 izlenme payı, ABC1 kategorisinde ise 6,40 reyting ve 14,17 izlenme payı elde ederek Total kategorisinde en çok izlenen dizi oldu.

AL SANCAK DİZİSİNİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ali Yüzbaşı ve Nadia, bomba imha uzmanı Başçavuş Mustafa’nın desteğiyle kimyasal bombanın patlama tehlikesini bertaraf etmeyi başardı. Ancak yine de Yüzbaşı Ali bu başarıdan Nadia’ya paye vermedi. Öte yandan füze tehlikesi ise halen devam ediyordu ve bu büyük tehdidi ortadan kaldırmak için alınması gereken önemli kararlar, tamamlanması gereken riskli görevler vardı. Nadia’nın sorusu üzerine, Yüzbaşı Atilla’nın 4 ay önce şehit olduğunu hatırlayan Yüzbaşı Ali, duygusal anlar yaşadı.

Bir önceki operasyonda bacağını kaybeden Süleyman’la nişanlısı Bahar’ın ilişkisi de büyük bir sınava tabi tutuldu. Ancak; Süleyman, Bahar’a yüzüğü geri verip ayrılmak istedi. İkilinin çekeceği sancılara, Süleyman’ın ailesi olmayı başarmış tim üyeleri derman olmaya çalıştı. Yüzbaşı Ali, hastanede Süleyman’la konuştuktan sonra yeni bir operasyona çıktı. Operasyon öncesinde Yüzbaşı Selim ise, Yüzbaşı Ali’nin bir şeyler sakladığından şüphelendi.

Hastaneden kaçan Novak’ı takip eden Ali Yüzbaşı ve Pençe Timi oldukça zorlu bir görevin peşine düştü. Sacit Komutan’ın sınavından geçen Teğmen Aras da Pençe Timi’ne katılarak bu zorlu görevde önemli bir görev üstlendi. Timin yürekli askerleri bu uğurda ölümle burun buruna geldi. Bu yeni operasyon esnasında hiç beklenmedik şekilde tehlikenin göbeğinde kalan Ali Yüzbaşı, ateş hattının en harlı noktasından tek başına çıkmayı başarabilecek mi?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 10
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Cogu diziler hep böyle ba$lyior´ama sürekli ayni tempoda tutmak zorla$iyor´aslinda bütün diziler bu tempoyu tuturamiyor bu yüzden bir dizi en fazla 30 bölümden olmali..
    Cevapla
  • erdem değer 1 yıl önce Şikayet Et
    demek bu harika dizi daha devam ediyor. demek ki yalnız kurt gibi fişi çekilmedi. demek ki ultra kürt milliyetçisi mehmet metinerin henüz bu diziden haberi yok! Allah'ım!!!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldugu belli olmayan diziler yerine bunlar olmasi daha iyi
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes roller yapmacık yok öle yok böle olsa daha iyi vs diyor rambo tek başına orduyu tarumar ederken saçma yapmacık gelmiyor ki bunlar görüş herkes kendi açısından bakar ister seyreder ister etmez ben olayın askerlerin kullandığı teçhizat tarafındayım bu tarz silah ve görüntüler 30 yıl önce sadece abd askerinde vardı 28 sene askerlik yapmiş biri olarak 1945 ten sonra kalma teçhizat ve araçlar vardı şimdi en iyiler bizdede var kendimiz yapıyoruz çok şükür sarsılsılmaz ve canik abdde fuar düzenleyip ödül alıyor baykar,nurol makina bmc,kale arge vs füze iha siha hürküs artık bizde ayaklandık yeter mi hayır
    Cevapla
  • Aydın Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan yapımlarına göre çok daha gerçekçi ve kaliteli, bizdeki Amerikan uşakları, hamburgercilerinin zoruna gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!