Oruç tutanlarla dalga geçtiler, yetmezmiş gibi tiye alıp güldüler

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncuları mübarek Ramazan ayını tiye aldıkları anları sosyal medyada paylaştı. Dizinin yıldızı Ertan Saban, sigara içip 'Hayırlı Ramazanlar' derken videodaki diğer oyuncular o anlara gülerek eşlik etti.

GİRİŞ 31.03.2023 00:28 GÜNCELLEME 31.03.2023 00:28
Bu Habere 884 Yorum Yapılmış

Televizyonun fenomen yapımlarından Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde oyuncuların mübarek Ramazan-ı Şerif ayını tiye aldıkları anlar öne çıktı.

Dizinin başrollerinden Devrim Özkan'ın sosyal medya hesabında yayınladığı videoda, Sadi Payaslı karakterini canlandıran Ertan Saban, sigara içerek 'Hayırlı Ramazanlar' diyor.

O anlarda Devrim Özkan ve Sercan Gülbahar, Saban'ın Ramazan-ı Şerif'i tiye almasına gülerek karşılık veriyor.

ORUCU TİYE ALDILAR

Instagram'da yayınlanan videoda Devrim Özkan, Sercan Gülbahar ve Ertan Saban'la Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin takipçilerine sesleniyor.

Fakat videonun devam eden bölümünde Saban'ın sigara dumanını üfleyip 'Hayırlı Ramazanlar' demesiyle işin rengi değişiyor.

Özkan ve Gülbahar, bu tiye alınmaya gülerek karşılık verirken videonun kapanışında 'İftardan sonra' vurgusunda bulunuluyor.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 884
  • Ahmet Ak 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar kiminle alay ettiklerini bilselerdi uykuları kaçardı. Allah iman versin...
    Cevapla
  • hiyaa 11 ay önce Şikayet Et
    Bnlar kemalis . Beyaz turk bunlar .İzmir cocugu Kufur etmek bile bunlara saygı işaretıdır
    Cevapla
  • хакан 11 ay önce Şikayet Et
    en azindan Egemen Bagis gibi Kuran-i Kerimdeki ayetlerle dalga gecmiyorlar.Birde bu videoda oruc tutanlar hakkinda hakaret falanda yok.
    Cevapla
  • mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    yazık size yazık
    Cevapla
  • dursun 11 ay önce Şikayet Et
    Halkının dinini geleneklerini hiçe sayan mahluklara inancımdan dolayı lakin bir yandan tiksinirim şu halinizden şimdi bunlara sanatçı mı diyeceğiz halkını aşağılamak isteyen bu guruha
    Cevapla
  • nene 11 ay önce Şikayet Et
    Dini milli tarihi vicdani insani şuuru oluşmamışlar. Bunların durumuna bakıp abd fetö pkk şımarıyor biz bunların elinden devletlerini alır yıkarız diyorlar. Gençlik aklını başına almazsa 20 30 yıla kalmaz tepelerine fetö ve pkkyı destekliyor görünen aslında israile ermeniye toprak koparmaya çalışan abdnin bombaları yağmaya başlar Allah muhafaza. O zaman din akıllarına gelir muhtemelen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi