Çocukların ebeveynleri üzerindeki hakları nelerdir?

Ekranların sevilen ismi Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor.

Çocukların ebeveynleri üzerindeki hakları nelerdir?
Çocukların ebeveynleri üzerindeki hakları nelerdir?
GİRİŞ 17.05.2023 17:12 GÜNCELLEME 17.05.2023 17:12

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor.  Muhabbet Kapısı’nda bu hafta ebeveynlerin çocuklarına nasıl davranması gerektiği ve çocukların ebeveynler üzerindeki hakkı tüm ayrıntılarıyla anlatılacak. Prof. Dr. Mustafa Karataş canlı yayında ‘Çocukların ebeveynleri üzerindeki hakları nelerdir? Ebeveynler ergenlik çağındaki çocuklara nasıl davranmalıdır? Haram para ile yetiştirilen çocuğun ileride rızkı daralır mı? Çocuğa kötü bir isim koymanın ebeveynlere vebali var mıdır? Ebeveynler çocuğunun geçimini sağlamak zorunda mıdır? Aileler çocuklarına dini eğitim vermekle yükümlü müdür? Gençler evlenirken ebeveynlerinin rızasını almak zorunda mıdır?’ sorularını cevaplandıracak.  

Toplumda fikir ayrılığına neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.     

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09.50’de Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor… 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek