Nohutun leblebiye dönüştüğü yer: Çorum

Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Çorum’dan ağızları tatlandıran lezzetlerle, faydalı karışımlarla ve güzel sohbetlerle ekranlara konuk oluyor.

Nohutun leblebiye dönüştüğü yer: Çorum
Nohutun leblebiye dönüştüğü yer: Çorum
GİRİŞ 19.05.2023 14:18 GÜNCELLEME 19.05.2023 14:18

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta leblebisiyle meşhur Çorum’a misafir olacak. Evlerinize Sağlık ekibi Çorum’da ilk olarak cam kemik rahatsızlığı bulunan bir hastayı ziyaret etti. Cam kemik hastalığı ile ilgili bilgiler veren Kunak, hastalığa sahip olan kişilerin dikkat etmesi gereken etmenlere değindi.  Dr. Feridun Kunak ve ekibi daha sonra Çorum’un meşhur lezzeti leblebinin fabrikasının yolunu tuttu. Leblebi üretim tesisinde nohudun leblebiye dönüşme aşamalarını izleyen Kunak, leblebinin mide asidine faydalarını izleyiciye aktardı. Evlerinize Sağlık ekibinin bir sonraki durağı kemik eğilmesi bulunan bir hanımefendinin evi oldu. Dr. Feridun Kunak, kemik eğilmesi bulunan hastaya yapması gereken egzersizleri anlattı.

Dr. Feridun Kunak son olarak izleyenlerine nar çekirdeğinden dünyanın en pahalı kremlerinde dahi kullanılan nar çekirdeği yağı  yapmanın püf noktalarını anlattı. Nar çekirdeği yağının cilt için faydalarına değinen Kunak, günlük hayatta bu yağın nasıl saklanacağını izleyicileri için gösterdi.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de… 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!