Seçim özel 2023 tüm heyecanıyla Kanal 7 ekranlarında

Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turunda sandıktan hangi isim çıkacak? Sandıklar açılmaya başladığı andan itibaren elde edilen ilk veriler Seçim Özel 2023 programıyla Kanal 7 ekranlarında olacak.

Seçim özel 2023 tüm heyecanıyla Kanal 7 ekranlarında
Seçim özel 2023 tüm heyecanıyla Kanal 7 ekranlarında
GİRİŞ 26.05.2023 15:26 GÜNCELLEME 26.05.2023 15:31

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turu tüm heyecanıyla Kanal 7 ekranlarından izleyiciye aktarılıyor. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek, gelişmeler ise sıcağı sıcağına Kanal 7 ekranlarında yer alacak.

Kanal 7 Haber Spikeri Merve Amaç ve Kanal 7 Haber Spikeri Tümer Doğru’nun sunumu, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman ve Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in yorumlarıyla Seçim Özel 2023 yayınıyla sandıktan çıkan sonuçları hızlı ve doğru bir şekilde ekrana taşıyacak. Sandıklar açılmaya başladığı andan itibaren elde edilen ilk veriler Seçim Özel 2023’te masaya yatırılacak. 

Cumhurbaşkanlığı seçimleri tekrarlanıyor, sandıklardan gelen sonuçlar en hızlı şekilde Kanal 7 ekranlarında yorumlanıyor. Kanal 7 Haber Spikeri Merve Amaç ve Kanal 7 Haber Spikeri Tümer Doğru’nun sunacağı, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman ve Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in yorumlayacağı Seçim Özel, gün boyu yaşanan gelişmeleri, sokağın nabzını, partilerin genel merkezlerinde yaşananları canlı yayınlarla aktarırken, sandık sonuçlarını da analiz edecek. Sandıktan çıkacak sonuçların ülkeye yansımaları, dış ilişkiler ve ekonomiye yansımaları Seçim Özel programında değerlendirilecek. 'Sinan Oğan’ın Cumhur İttifakı’nı desteklemesi sandıklara nasıl yansıyacak? Seçmen ilk turda verdiği mesajların yanıtını ikinci turda alacak mı? Afet bölgesindeki oy dağılımı son yaşananlardan sonra nasıl değişecek? Millet İttifakı, ilk turdaki seçmen mesajlarını nasıl yorumladı?’ soruları Seçim Özel’de yanıt bulacak.

En doğru sonuçlar, en güvenilir veriler ve çarpıcı analizlerle ‘Seçim Özel 2023’ 28 Mayıs Pazar günü, saat 18.00’de Kanal 7’de… 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek