Gönül Dağı sezon finali mi yoksa final mi yapacak? TRT1'den dikkat çeken açıklama geldi!

Sımsıcak öyküsüyle izleyenlerde hayranlık duygusu uyandıran Gönül Dağı dizisinin sezon finali mi yoksa final mi yapacağı kesinleşti. 4.sezonda da macerasına kaldığı yerden devam edeceği öğrenilen Gönül Dağı dizisinin sezon finali tarihi açıklandı.

Gönül Dağı sezon finali mi yoksa final mi yapacak? TRT1'den dikkat çeken açıklama geldi!
Gönül Dağı sezon finali mi yoksa final mi yapacak? TRT1'den dikkat çeken açıklama geldi!
GİRİŞ 11.06.2023 13:51 GÜNCELLEME 11.06.2023 13:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin ilk günkü heyecanla takip edilen Gönül Dağı dizisinin akıbetini merak edenleri yakından ilgilendirecek bir haber geldi. Üçüncü sezonunu tamamlayan Gönül Dağı'nın önümüzdeki sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı konusu izleyenlerin gündemini bir süredir meşgul ediyordu. Alınan son bilgiler ışığında 99 bölümdür TRT1 ekranında yayın hayatını sürdüren Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisinin 4.sezonunun da çekileceği bilgisi kaydedildi.

Mehmet Bozdağ'dan TRT1'e yeni proje! Al Sancak, Ateş Kuşları, Kuruluş Osman'dan sonra...Mehmet Bozdağ'dan TRT1'e yeni proje! Al Sancak, Ateş Kuşları, Kuruluş Osman'dan sonra...

Mustafa Çiftçi'nin Bozkır hikayelerinden esinlenerek çekilen ve Tamer, Ramazan ile Veysel isimlerinde 3 amcaoğlunun başından geçen olayları gözler önüne seren Gönül Dağı dizisinin hangi tarihte sezon finali yapacağı da ortaya çıktı. Çekimleri Yahya Samancı'nın yönetmenliğinde Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilen Gönül Dağı 103.bölümde ekranlara ara verecek ve 4.sezonda da sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle dizi severleri ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Gurbetci66 10 ay önce Şikayet Et
    Dizinin devamini bekliyoz biraz daha dogal yasantimiz öne ciksin gelecek nesilerimiz bazi konusmalrimizi yadirgamasin cok yabanci söz kulaniyor lar türkce icinde genclerimiz. Insböyle diziler yöresel konusmalrimiz kendi öz konusmalrimiz dahadikkatli kullanirlar
    Cevapla
  • Mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    Tadında bırakmalı.
    Cevapla
  • doğrucu dayı 10 ay önce Şikayet Et
    bunun yerine yeşil deniz koysunlar, baydı artık
    Cevapla
  • Abdullah kuloğlu 10 ay önce Şikayet Et
    D. Dayı! Baydığı zaman izleme başkaları ve biz izleyelim. Yeşil Deniz de olsun onu da Pazar günü izleriz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor