Kürşad Oğuz ve Kübra Par, Habertürk'ten ayrıldı

Habertürk yazarı ve programcısı Kübra Par, yayımlanan son yazısıyla kuruma veda etti. Habertürk'te TV Programları Koordinatörü olan Kürşad Oğuz da kurumla yollarını ayırdı.

Kürşad Oğuz ve Kübra Par, Habertürk'ten ayrıldı
Kürşad Oğuz ve Kübra Par, Habertürk'ten ayrıldı
GİRİŞ 09.06.2023 06:48 GÜNCELLEME 09.06.2023 07:34
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Habertürk yazarı ve programcısı Kübra Par, yayımlanan son yazısıyla kuruma veda etti.

Par veda yazısında, "...Bu çatı altında çalışmaktan her zaman onur duydum. Fakat her güzel hikâyenin bir sonu olduğunu bilerek yeni bir yolculuğa yelken açmaya karar verdim. Son dönemde ortaya atılan çirkin ve ahlaksız iddiaların aksine, bir tek gün bile siyasi bir telkinle veya yönlendirmeye karşılaşmadım. Ayrılsam da Habertürk TV'de çalışırken edindiğim tecrübe ve iş ahlakı her zaman cebimdeki rehber olacak. Bu satırları yazmak benim için hiç kolay değil..." ifadelerini kullandı.

Kübra Par, Twitter'dan yaptığı paylaşımda ise, "11 yıl boyunca Habertürk'te çalışmak harika bir deneyimdi. Fakat her güzel hikâyenin bir sonu olduğunu bilerek, başka bir kanaldan gelen teklifi kabul ettim" dedi.

Habertürk'te TV Programları Koordinatörü olan gazeteci Kürşad Oğuz da kurumla yollarını ayırdı.

Oğuz, sosyal medyadan yayımladığı veda mesajında şunları söyledi:

"'Bütün hikâyeler ya İlyada gibi savaş ya Odysseia gibi yolculuktur' diyor Raymond Queneau. Ben, kendi hikâyemin, kâh savaş kâh yolculuklarla geçen Habertürk'teki 15 yıllık bölümünü noktalıyorum. Newsweek'inden internetine, gazetesinden televizyonuna bu yolculukta çalıştığım tüm arkadaşlarıma minnettarım; kırdığım kalplerden özür dilerim; başta Sayın Kenan Tekdağ olmak üzere buralarda destek olan tüm yöneticilerime teşekkür ederim. Ayrıldım değil, kibarca ayrı düşürüldüm demekten utanacak biri değilim. Velâkin bu son yolculuğa neden ve nasıl çıktığım, başka bir hikâyenin konusu."

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 75
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    cok doğru
    Cevapla
  • Hakan 10 ay önce Şikayet Et
    chp propagandaları yapıyorlardı. tarafsız gazetecilik hiç yapmadılar. ebru baki, kübra par, hep chp yandaşı olarak ekranlara çıkıyorlardı. sırf bunların yüzünden habertürk izlemeyi bırakmıştım. hele sabahları ekonomi için dinlerdim son günlerde iyice azıtmışlardı ebru baki falan. şimdi gitsin gönüllerindeki yalancı medyada devam etsinler.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    serap ne olcak ooooo daha hızlı yanlı gazeteci onunda gitmesi lazı m
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bu ikili çok sahtekarlar yaptıkları program lar hep yanlı idi iyi olmus geç kalınmış bir olay
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    bu ikisinin de Ak Parti'ye ve CHP ye ilgü ve alakalarını iki partinin de yöneticilerine sordukları sorulardan ve yönlendirmelerinden bellidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!