Ben Bu Cihana Sığmazam'a veda eden edene! İkinci sezonda kadroda göremeyeceksiniz

Her Salı akşamı ATV'de izleyici kitlesiyle buluşan Güzel Adamlar Medya imzalı Ben Bu Cihana Sığmazam'da yaprak dökümü yaşanıyor. Üstlendiği 'Azade Kurban' karakteriyle isminden bahsettiren Aslı Sevi, Ben Bu Cihana Sığmazam'la yollarını ayırıyor.

GİRİŞ 21.06.2023 14:43 GÜNCELLEME 21.06.2023 14:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2.sezon öncesi Ben Bu Cihana Sığmazam ailesinden bir üye daha eksilecek. İlk bölümden bu yana Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Aslı Sevi'den takipçilerini üzen haber geldi. Rol aldığı 'Azade Kurban' karakteriyle farklı soluk getiren Aslı Sevi'nin hikayesine nokta koyulacak.

MasterChef All Star'ın yeni jürisi ağızları açık bıraktırdı! Somer Şef'in yerine...MasterChef All Star'ın yeni jürisi ağızları açık bıraktırdı! Somer Şef'in yerine...

Daha önce Çocuklar Duymasın, Kadın, Şevkat Yerimdar ve Çalıkuşu gibi yapımlarda boy gösteren Aslı Sevi, Ben Bu Cihana Sığmazam'da son kez kameralar karşısına geçecek. Kurban Baba’nın kızı rolünü üstlenen Aslı Sevi’nin senaryo icabı vurulduğu sahne de fragmanda gösterildi. Aslı Sevi ise o sahneyi kırık kalp emojisi ile kendi hesabı üzerinden paylaşıp “Azade üzümlü kekim” yorumunda bulundu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Azade 11 ay önce Şikayet Et
    Hayır azade ateşle melike gitti onuda kaybedemeyiz
    Cevapla
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Harika bir dizi. Saçma sapan dizileri seyredip burada ahkam kesenlere..
    Cevapla
  • Ali Ulubatlı 11 ay önce Şikayet Et
    Atv; bu ikidir ne yaptığını bilmemen. Biz izliyoruz, siz bitiriyorsunuz.
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Mafya dizisinin en büyük avantajı bu. Filmi yapan zam isteyeni, naz yapanı, reytingi düşeni anında öteki dünyaya gönderiyor.
    Cevapla
  • Adnan Yıldız 11 ay önce Şikayet Et
    şiddetin dozunu iyice kaçırdılar, RTÜK bişi mi söyledi ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li milyarderlerden Filistin protestolarına baskı!
Trabzonspor'dan Başakşehir'e Avrupa için vize yok