Kurtlar Vadisi'nden Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Özgü Namal’dan umulmadık karar

En son Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında sunuculuk koltuğunda oturan Özgü Namal, seneler sonra ekranlara dönme kararı aldı. Verdiği uzun bir aranın ardından tekrardan oyunculuk mesleğini icra edecek olan Özgü Namal, Kızıl Goncalar’la anlaşma sağladı.

Kurtlar Vadisi'nden Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Özgü Namal’dan umulmadık karar
Kurtlar Vadisi'nden Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Özgü Namal’dan umulmadık karar
GİRİŞ 15.06.2023 09:37 GÜNCELLEME 15.06.2023 09:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2003 – 2005 yılları arasında Kurtlar Vadisi projesinde üstlendiği ‘Elif Eylül’ karakteriyle yıldızı parlayan Özgü Namal’dan müjdeli haber geldi. 5 yılı aşkın bir süredir herhangi bir projede görünmeyen Özgü Namal’ın yeni adresi belli oldu.

Son olarak Çağatay Tosun’un yönettiği Most Productions imzalı Merhamet dizisinde boy gösteren Özgü Namal, yıllar sonra Kızıl Goncalar dizisiyle sözleşme imzaladı.

Ateş Kuşları 20.bölüm fragmanı: 'Aralarında elektrik var gibi' Yine yaptı yapacağını...Ateş Kuşları 20.bölüm fragmanı: 'Aralarında elektrik var gibi' Yine yaptı yapacağını...

Gold Film’in patronu Faruk Turgut’la el sıkışan Özgü Namal’ın sürpriz projesi Kızıl Goncalar’ın senaristliğini Atatürk, Vatanım Sensin ve Kulüp gibi dizilere imza atan Necati Şahin üstlenecek.

Bilindiği üzere Özgü Namal, Serdar Oral’la dünya evine girip çocuk sahibi olmasının ardından İstanbul’dan gitmişti. Gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih eden Özgü Namal, eşi Serdar Oral'ı 6 Ekim 2020 tarihinde kalp krizinden ötürü kaybettikten sonra İstanbul'a çocukları ile dönmüştü.

Finale gün sayan Alparslan Büyük Selçuklu'ya yankı uyandıran transfer! O isim geliyorFinale gün sayan Alparslan Büyük Selçuklu'ya yankı uyandıran transfer! O isim geliyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • bjk 10 ay önce Şikayet Et
    Dönme istemiyruk.
    Cevapla
  • Elif 10 ay önce Şikayet Et
    Kes sesini tammami ne handeler dahami iyi acaba ya ben onunsayesinde hayagimi kazandim simdi hukuk okuhuruk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?