Kanal D final tuşuna bastı! Hicran dizisinin bitirilmesinin sebebi seyirciyi şaşırttı

2 sezondur Kanal D ekranında varlık gösteren Hicran dizisi hakkında hayal kırıklığına uğratacak karar alındı. Ne yaparsa yapsın reytinglerde umduğunu bulamayan Hicran da final yapan diziler kervanına katılıyor.

Kanal D final tuşuna bastı! Hicran dizisinin bitirilmesinin sebebi seyirciyi şaşırttı
Kanal D final tuşuna bastı! Hicran dizisinin bitirilmesinin sebebi seyirciyi şaşırttı
GİRİŞ 26.06.2023 13:08 GÜNCELLEME 26.06.2023 13:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

7 Kasım'dan bu yana yayın serüvenini sürdüren Filmevi Yapım ve Inter Medya imzalı Hicran dizisinden takipçilerine kötü haber geldi. Gürsel Ateş ile Nuh Şen’in yönetmenliğinde çekimleri yapılan Hicran dizisi de reyting kurbanı oldu. Dilek Yorulmaz ile Erol Demir’in yapımcılığını üstlendiği Hicran dizisinin yayından kaldırılması kararlaştırıldı.

Senaryosunu Uğur Kandemir Arpacı, Fırat Efe Akyüz ve Zeynep Kaya’nın kaleme aldığı Hicran projesinin sona ereceği tarih netlik kazandı. Oyuncu kadrosunda Nisa Sofiya Aksongur, Elçin Zehra İrem ve Berk Bakioğlu gibi birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı Hicran, 160.bölümde ekranlara veda ediyor.

Bilindiği üzere Kanal D ekranında günlük yayınlanan ve kızına kavuşabilmek adına güçlüklerin üstesinden gelmeye çalışan annenin hikayesini gözler önüne seren Hicran dizisi şimdiye kadar 150 bölüm çekildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • temel 10 ay önce Şikayet Et
    cok ønemli sanki dizi mi dizi yarisi bir ciplak kari adam yatak sarilma ile bitiyor arada bir sapiklik ekle al sana dizi
    Cevapla
  • Köstebek 10 ay önce Şikayet Et
    Müslümanın diziyle işi olmaz. Film le de olmaz. Malayani boş işler. Dizi izlemek yerine sohbet dinleyerek ilim alınız. Kendinizi dizi gibi sürekli devamı ve merakı olan şeylere kaptırmayınız. Ecel dizi sormaz...
    Cevapla
  • Hakans 10 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de dizi yapıldığı falan yok bunlar dış mekanda çekilen soft tiyatrolar.. Dizi dediğin şeyde biraz aksiyon heyecan olur. Yap bi adam gibi polisiye bak tutuyormu tutmuyormu?
    Cevapla
  • Gülsüm 10 ay önce Şikayet Et
    Ben bakıyorum.konak harika. Oyuncular iyi
    Cevapla
  • İlknur 10 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel bir dizi oyunculuklarını çok beğeniyorum özellikle berk bakioğlunun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fişlerde yeni ücret! Vatandaşa isyanda, sakın ödemeyin
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi