Ateş Kuşları 21.bölüm fragmanı: Gizli gerçekler gün yüzüne çıktı! Kriz patlak veriyor

Ateş Kuşları 21.bölüm fragmanında Gülayşe ile Barbaros çiftinin mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandırması damgasını vurdu. Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanında en özel gününde Barbaros'un kendisinden sır gibi saklanan hakikatlerle yüzleşmesi tansiyonu yükseltti.

GİRİŞ 21.06.2023 11:09 GÜNCELLEME 21.06.2023 11:09

Ateş Kuşları 21.bölüm fragmanında tüm zorlukların üstesinden gelen ve her bir engeli teker teker aşan Gülayşe ile Barbaros için düğün günü gelip çatar. Heyecan dolu anlara sahne olan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanında en büyük hayalini gerçekleştiren Gülayşe ve Barbaros'un mutluluğu gözlerinden okunur.

Teşkilat 79.bölüm fragmanında beklenmedik gelişme! Sezon finalinde Ömer yaşayacak mı?Teşkilat 79.bölüm fragmanında beklenmedik gelişme! Sezon finalinde Ömer yaşayacak mı?

Düğünde keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşanırken Barbaros'un bir an şok geçirmesi Ateş Kuşları'nda yeni bir krizin habercisidir. Hayatı boyunca kendisinden gizlenen gerçeği en özel gününde öğrenen Barbaros beyninden vurulmuşa döner.

Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz'ın yazdığı Ateş Kuşları dizisinin sezon finalinde sürpriz gelişmeleriyle seyirciyi etkisi altına alacak. Bülent İşbilen ile Yıldız Aşanboğa'nın yönettiği ve Mehmet Bozdağ'ın yapımcısı olduğu Ateş Kuşları 21.bölümüyle 23 Haziran Perşembe tarihinde saat 20:00'da ATV'de dizi severlerle buluşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı!