Ben Bu Cihana Sığmazam'da rol alan Oktay Kaynarca’dan şok karar! Ayrıldığını böyle duyurdu

ATV’nin iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın gerek başrolünde yer alan gerekse yapımcısı olan Oktay Kaynarca radikal bir karara imza attı. Onur Tan ve Seyfi Şahin ile beraber kuruculuğunu üstlendiği Güzel Adamlar Medya isimli yapım şirketiyle yollarını ayırdığını açıkladı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da rol alan Oktay Kaynarca’dan şok karar! Ayrıldığını böyle duyurdu
Ben Bu Cihana Sığmazam'da rol alan Oktay Kaynarca’dan şok karar! Ayrıldığını böyle duyurdu
GİRİŞ 02.07.2023 10:26 GÜNCELLEME 02.07.2023 10:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Her Salı akşamı ATV’de izleyici kitlesiyle buluşan Ben Bu Cihana Sığmazam’ın hem oyuncusu hem yapımcısı olan Oktay Kaynarca seyircisini yakından ilgilendirecek bir karar aldı. Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği Ben Bu Cihana Sığmazam’da sezonun tamamlanmasının ardından soluğu Bodrum’da alan Oktay Kaynarca Güzel Adamlar Medya isimli yapım şirketiyle yollarını ayırdığını duyurdu.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da üstlendiği 'Cezayir Türk' karakteriyle geniş bir kitlenin ilgi odağına yerleşen Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabı aracılığıyla veda açıklaması gerçekleştirdi. Kaynarca, “Ailelerine ailem gibi gördüğüm değerli arkadaşlarım Seyfi Şahin ve Onur Tan ile ortaklık yolculuğumuzu sonlandırmanın hepimiz için dostlukla ve kardeşlikle daha iyi bir yolculuk olacağına karar verdik. Dostluğunuz her daim baki kalacaktır… Bizler hep güzel adamlar olarak kalacağız…” şeklinde ifadelere yer verdi.

Onur Tan da Oktay Kaynarca ile siyah beyaz bir fotoğraf karesini paylaşıp uzun bir veda mesajı yayınladı:

“Şurada çok uzun yıllar var… Büyük dostluk, kardeşlik, iki kişi görseniz de kocaman bir aile var… Günlerdir gelen telefon mesajlara basın açıklamamdır, Oktay beyin benim cümlelerime katılımı henüz onaylanmamıştır. Her dostlukta, her ailede anne babanız abi abla kardeşiniz arasında olabilecek anlaşmazlıklar, tuhaf boyutlara da varsa, neticede aile var olmak zorundadır…

“Çünkü ailede olduğu gibi Oktay bey de benim için seçim olmaktan çıkmış, hayatımın acı tatlı zor ya da keyifli yıllarımın aile ortağıdır…. Netice itibarı ile bu yıl başladığımızve beraber bir bir dünya yarattığımız “Ben Bu Cihana Sığmazam” projesinden kendi isteğim ve rızam ile çekilmek isterken yaşanan aile içi tartışmalardan çıkan ve doğruluğu ispatlanmayan dedikodulardan uzak durmak istiyorum…

Bu ayrılığımız proje ayrılığıdır ve değerli ortağımız Seyfi Şahin beyin de rıza onay ve büyük çabalarıyla tartışmamız neticelenmiştir… tüm bu çirkin dedikodulardan uzakta BBCS projesi benim de çocuğum olması, oktay beyin inanılmaz çaba ve yorgunluklarının hakedişi olarak, projenin yine birincilikle yoluna devam etmesi en büyük arzum ve dileğimdir… saygılarımla çok teşekkür ederim.”

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Naif 10 ay önce Şikayet Et
    Pek öyle güzel adamlar falan değiller. Her dizide 2hanim 3hanim.. az bi kendinize gelin. Utanmazlık bu. Yayın saatlerinde çoluk çocuk seyrediyor bunu.orda başka karısı var burda başka. Ha birde kadınlar birbirini biliyor ve arkadaş oluyor. Güzel adammış. Hadi ordan rezil adamlar
    Cevapla
  • ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    he birde ikisinden de çocukları var :)
    Cevapla
  • Genel izleyici 10 ay önce Şikayet Et
    Bu dizi ancak ergenlik çağı çocukların ilgisini çeker, aklı başında birisi bu saçmalığı nasıl seyredir anlamıyorum.
    Cevapla
  • ihtiyar 10 ay önce Şikayet Et
    Senaryosu özensiz yazılmış, hikayenin yaşandığı yerde polis yada bir devlet yok, alternatif bir dünya havasında adeta, yine hikaye zaman uyumsuzluğu felaket, hikaye aşırı hızlı bir zamanla canlandırılıyor, neticede insanların tv kapatmamak için ses çıksın zaman geçsin diye izlediği bir diziydi, seneye aynı kadroyu dürüp dürüp yeni bir dizi yaparlar yine izleyen çıkar sebepler hayatta.:)
    Cevapla
  • yusuf 10 ay önce Şikayet Et
    Bu da kendini oyuncudan sayıyor..!yan rollerdeki oyuncular sayesinde ekmek yiyor.
    Cevapla
  • seda 10 ay önce Şikayet Et
    hayırlısı olsun,zaten Oktay Kaynarca başlı başına bir Kral.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak