Gönül Dağı, Kurban Bayramı'nda da seyirciyi gülümsetecek! Keyif dolu anlar yaşatacak

24 Haziran’da 3.sezonu tamamlayan Gönül Dağı dizisi Kurban Bayramı’nda da izleyenleri yalnız bırakmayacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’na renk katacak olan Gönül Dağı dizisinin fragmanı görücüye çıktı.

GİRİŞ 26.06.2023 13:10 GÜNCELLEME 26.06.2023 13:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT1’in rekortmen dizisi Gönül Dağı dün akşam hem mutluluğun hem üzüntünün bir arada yaşandığı bir bölümle sezon finali yaptı. Dördüncü sezon onayı aldığı öğrenilen Gönül Dağı’nda Azize’nin hayat mücadelesini kaybetmesi yürekleri dağladı.

Star TV'den çok konuşulacak proje! Cemal Can, Patlat Kazan'la gümbür gümbür geliyorStar TV'den çok konuşulacak proje! Cemal Can, Patlat Kazan'la gümbür gümbür geliyor

Öte yandan Asuman’ın bebeğini doğurması ve beraberinde Meryem’in hamile olduğunu öğrenmesi sevinç dolu anlara sahne oldu. Yaşanan tüm bu gelişmelerle TRT1 ekranlarına damgasını vururken Gönül Dağı dizisinin Kurban Bayramı’nda da izleyici kitlesinin evine konuk olacağının bilgisine ulaşıldı.

Yahya Samancı’nın yönettiği, Teoman Gök’ün yazdığı ve Ferhat Eşsiz’in yapımcısı olduğu Gönül Dağı dizisinin Kurban Bayramı’na özel tanıtımı izleyenlerin beğenisine sunuldu. İşte, o görüntüler…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • MURAT 10 ay önce Şikayet Et
    Eski film yeni cekilmis degil yani
    Cevapla
  • Gönüldağı 10 ay önce Şikayet Et
    Meryem’in hamile olması değil Mihriban’ın hamile olması
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı