Çağlar Ertuğrul’lu Magarsus'tan keyifleri tavan yaptıran haber! Geri sayım başlatıldı

Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar başta olmak üzere birçok iddialı ismi bir araya getiren Magarsus dizisinin yayın tarihi ve afişi paylaşıldı.

GİRİŞ 11.07.2023 09:04 GÜNCELLEME 11.07.2023 09:04
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

BluTV’nin merak ve heyecanla beklenen dizisi Magarsus’la ilgili 2 gelişme birden duyuruldu. Yunus Ozan Korkut’un yönetmenliğinde çekimleri yapılan Magarsus’un hem yayın tarihi hem afişi izleyenlerle paylaşıldı.

Yamaç Okur ile Serkan Çakarer’in yapımcısı olduğu Magarsus 10 Ağustos tarihinde ilk 2 bölümü ile BluTV’de dizi severlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Yunus Ozan Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen’in senaristliğini üstlendiği ve başrollerini ise Çağlar Ertuğrul, Berkay Ateş ve Merve Dizdar’ın paylaştığı Magarsus’a sayılı günler kaldı.

Sarıbahçe'de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini gözler önüne seren Magarsus dizisi oyuncu kadrosuyla dikkatleri şimdiden üstüne çekti.

Dünya çapındaki tüm dizi yapımcılarını ve sektörün önde gelenlerinin bir araya geldiği 7. Berlin TV Series Festivali'nin 'Special Mention' kısmına seçilen Magarsus’un oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar'ın yanı sıra Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı, Murat Baykan ve Ercan Kesal.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Furkan 9 ay önce Şikayet Et
    Türk ve İslam düşmanlarının dizilerini izlemiyorum. Siz de reklamını yapıp bunlara pirim kazandırmayın.
    Cevapla
  • Rıza 9 ay önce Şikayet Et
    Bu kadınının oynadığı film veya dizinin hiçbirini kesinlikle izlemeyeceğim.
    Cevapla
  • MuratHan 9 ay önce Şikayet Et
    Bu kelekleri seyirci olarak siliyorum.
    Cevapla
  • Yağız 9 ay önce Şikayet Et
    Bunlar bu ülkenin çocukları değil o yüzden kesinlikle izlemeyeceğim . Askerime polisime devletime laf edenlere geçit yok.
    Cevapla
  • başkentli71 9 ay önce Şikayet Et
    Ekibe bak! Vatan hainleri trio su..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!