Kendi Düşen Ağlamaz 4.bölüm fragmanı: Serkan'dan olay itiraf! Ağızları açık bıraktırdı

TRT1'de her Perşembe akşamı izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatan Kendi Düşen Ağlamaz'ın 4.bölüm fragmanına Serkan'ın itirafı damgasını vurdu.

GİRİŞ 13.07.2023 09:14 GÜNCELLEME 13.07.2023 09:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT1'in beğeniyle seyredilen yapımlarından bir tanesi olan Kendi Düşen Ağlamaz'ın 4.bölüm fragmanında Serkan'ın Alize'ye ettiği itiraf ortalığı salladı. Yeni bölüm fragmanında Serkan'ın ''Tanıştığımız beri ona deliler gibi aşığım. Daha ne kadar saklayacağız ki zaten'' çıkışı olayların seyrini değiştirir.

Uğur Türkmen ve Nazlı Heptürk'ün yapımcısı olduğu, Selen Soyder'in 'Sinem Devran' ve Hakan Yılmaz'ın ise 'Nurettin Soner' karakteriyle başrolleri paylaştığı Kendi Düşen Ağlamaz'ın yeni bölümünde heyecan tavan yapacak.

İnci Balabanoğlu Ahıska'nın yönettiği, Tuna Kıygı ile Gülbike Sonay Üte'nin yazdığı NG Medya imzalı Kendi Düşen Ağlamaz 4.bölümüyle tarihinde saat 20:00'da TRT1'de seyircisinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Gurbetci66 10 ay önce Şikayet Et
    Babalar guzel rolerde))
    Cevapla
  • Aslı 10 ay önce Şikayet Et
    Kötü
    Cevapla
  • yorumcu 10 ay önce Şikayet Et
    Alizenin makyajı neden bu kadar kötü?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akıncı'nın İran'daki rotası gündem olmuştu! Haber7 'Tebriz' detayını ortaya çıkardı
Selçuk Bayraktar müthiş gelişmeyi açıkladı: 2  ay içinde prototiplerini üreteceğiz