TRT1'den göze çarpan proje! Dayton'la aksiyonun dozunu doruk noktasına çıkardı

"Adil ve kalıcı bir barışı inşa etmek için buradayız." sloganıyla yola çıkan Dayton dizisi ilk bölümüyle dün akşam TRT1 ekranında seyircisiyle buluştu.

GİRİŞ 12.07.2023 09:06 GÜNCELLEME 12.07.2023 09:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başak Soysal'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Ümit Cihan Canpolat ile Rabia Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı Dayton'dan dizi severleri yakından ilgilendirecek bir haber geldi. Bilindiği üzere TRT’nin Tabii isimli uluslararası dijital platformunun orijinal yapımları ilk bölümleriyle yaz tatili boyunca her Pazartesi akşamı TRT1 ekranında yayınlanıyor.

TRT'den Srebrenitsa Soykırımı'na özel peş peşe proje! Bilinmeyenlere ışık tutacakTRT'den Srebrenitsa Soykırımı'na özel peş peşe proje! Bilinmeyenlere ışık tutacak

M. Hakan Sancaktutan ve Şeref Diler'in yapımcısı olduğu tarih ve dram türündeki Dayton dizisi dün akşam hafızalardan silinmeyecek sahneleriyle izleyici kitlesinin karşısına geçti. Alija'nın, hem savaşta dağıtılmış ülkesini bir arada tutma ve yeniden inşa etme çabası hem de soykırım nedeniyle paramparça olmuş bir ailenin, savaşın acımasız şartlarındaki mücadelesi gözler önüne serildi.

Hayatımın Neşesi 2.bölüm fragmanında takdir toplayan sahne! Seyirciyi hayran bıraktırdıHayatımın Neşesi 2.bölüm fragmanında takdir toplayan sahne! Seyirciyi hayran bıraktırdı

Bosna tarihinin bilinmeyenlerini gün yüzüne çıkaran ve merak edilen gerçeklere ışık tutan Sancak Medya imzalı Dayton dizisinin oyuncu kadrosu şu şekildedir: Levend Öktem, Okday Korunan, Şehsuvar Aktaş, Şükrü Türen, Bülent Alkiş, Ümit Olcay, Ahmet Mark Somers, Başak Daşman, Mehmet Bilge Aslan.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • TRT TRT TRT 9 ay önce Şikayet Et
    Heyecanla bekliyoruz.
    Cevapla
  • s.e 9 ay önce Şikayet Et
    tabii de diğer bölümleri var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu