Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm fragmanında ezber bozan sahne! Ters köşeye yatırdı

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve geniş bir hayran kitlesine kavuşan TRT1 dizisi Kendi Düşen Ağlamaz'ın yeni bölüm fragmanı heyecan yüklü anlara sahne oldu.

GİRİŞ 23.07.2023 07:50 GÜNCELLEME 23.07.2023 07:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzleyenlere her Perşembe akşamı keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatan Kendi Düşen Ağlamaz'ın yeni bölüm fragmanında dikkat çeken gelişmeler meydana gelecek. 22 Haziran'dan beri yayın hayatını hız kesmeden devam ettiren ve iddialı sahneleriyle ekran başındakileri etkisi altına alan Kendi Düşen Ağlamaz için nefesler tutuldu.

Benim Güzel Ailem 5.bölüm fragmanında büyük bomba patladı! Herkes bu anı bekliyorduBenim Güzel Ailem 5.bölüm fragmanında büyük bomba patladı! Herkes bu anı bekliyordu

Tuna Kıygı ile Gülbike Sonay Üte'nin senaryosunu kaleme aldığı Kendi Düşen Ağlamaz'ın yeni bölümünde bu hafta herkesi ters köşeye yatıran Alize'nin Serkan'la evlendiğini cümle aleme duyurması olay oldu.

TRT1 dizisi Kasaba Doktoru’nun yıldızı Ozan Akbaba’dan bomba proje! Final yapınca...TRT1 dizisi Kasaba Doktoru’nun yıldızı Ozan Akbaba’dan bomba proje! Final yapınca...

İnci Balabanoğlu Ahıska'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Nazlı Heptürk'ün yapımcılığını üstlendiği NG Medya imzalı Kendi Düşen Ağlamaz 6.bölümüyle 20 Temmuz Perşembe tarihinde saat 20:00'da TRT1'de izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Realist 9 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar saçma diziyi TRT nasıl ekranda tutyuyor?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Filistin başvuru yapmıştı! FIFA'dan İsrail adımı
28 Şubat'ın 'kocayan' baş mimarı Çetin Doğan çıkar çıkmaz meydan okumaya kalktı!