ATV'den büyük ses getirecek bir dizi geliyor! Safir'le ortalığı kasıp kavuracak

Yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanan ATV, 'Safir' adında iddialı bir projeyle dizi tutkunlarının karşısına geçecek.

ATV'den büyük ses getirecek bir dizi geliyor! Safir'le ortalığı kasıp kavuracak
ATV'den büyük ses getirecek bir dizi geliyor! Safir'le ortalığı kasıp kavuracak
GİRİŞ 31.07.2023 11:06 GÜNCELLEME 31.07.2023 11:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dizi projelerine bir yenisini daha ekleyen ATV, yeni sezonda Safir projesiyle dizi severlere unutulmaz dakikalar yaşatacak. Çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilecek olan Safir dizisinin senaristliğini Burcu Över üstlenecek.

Kanal D'nin final kararı gündeme oturdu! Veda Mektubu o tarihte yayından kaldırılıyorKanal D'nin final kararı gündeme oturdu! Veda Mektubu o tarihte yayından kaldırılıyor

Özge Yağız ile İlhan Şen'i bir araya getirecek olan Safir dizisi sürükleyici bir aşk hikayesini gözler önüne serecek. Yönetmenlik koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu Safir dizisi ismini aile hatırası safir bir yüzükten alıyor.

27 Temmuz Perşembe tarihinde sete çıkılması planlanan ve önümüzdeki hafta okuma provasının yapılacağı Safir dizisi şimdiden seyircinin tüm dikkatini üstünde topladı. Özge Yağız'ın 'Feraye' ve İlhan Şen'in ise 'Aras' karakteriyle ekran önüne çıkacağı Safir dizisinin oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Gizem Sevim (Aleyna), İpek Tuzcuoğlu (Gülfem), Müfit Kayacan (Ömer), Erkan Bektaş (Vural), Sevda Baş (Nesrin), Selin Işık (Bade), Serdar Bordanacı (Muhsin), Burak Berkay Akgül (Yaman) ve Can Bartu Aslan (Okan).

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Malatyalı 9 ay önce Şikayet Et
    Trt1 de yeni dizi 'Kendi düşen ağlamaz' şuan favorim
    Cevapla
  • Dertli 61 9 ay önce Şikayet Et
    Biraz emeğe saygı dizi çıkmadan karalamak hiç hoş degil
    Cevapla
  • izmirli 9 ay önce Şikayet Et
    yeter aynı diziler... izlemiyor ama reklamı da bıktıyor.
    Cevapla
  • Taraf gir 9 ay önce Şikayet Et
    Haha bomba gibi, başrol oyuncularından belli ne kadar kaliteli olduğu. Ucuz işler yerine gerçekten izlenmeye değer şeyler üretseniz
    Cevapla
  • Duygusal Zombi 9 ay önce Şikayet Et
    Ben de bunu anlamıyorum... Dizinin yapımcıları bir iddia ile reklamını yapmaya çalışıyorlar. Bu anlaşılır bir şey. Ama daha vizyona girmeden hayatı klavyeden ibaret sözde isyankar kitle oyunculara bakarak kanaat bildiriyor. Yazık ya! O eleştirdiğin oyuncuların sette bu sıcakta vermiş olduğu emeğe bari saygı duyun. Sanki kendileri iki kelime rol yapabilirmiş gibi. 2 aklı evvel de beğenmiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı