Teşkilat'ın başroldeki ismi Murat Yıldırım’dan bomba sözler! 'İyi ki kabul edip...'

Sevilen oyuncu Deniz Baysal, başrolünü üstlendiği Teşkilat dizisine veda ettiğini açıklamıştı. Ayrılığın ardından rol arkadaşı Murat Yıldırım kendisi için "Ne güzel bir oyuncusun" deyip övgüde bulundu.

Teşkilat'ın başroldeki ismi Murat Yıldırım’dan bomba sözler! 'İyi ki kabul edip...'
Teşkilat'ın başroldeki ismi Murat Yıldırım’dan bomba sözler! 'İyi ki kabul edip...'
GİRİŞ 31.07.2023 09:58 GÜNCELLEME 31.07.2023 09:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Teşkilat dizisinde ‘Ömer Atmaca’ karakteriyle ekran önüne çıkan Murat Yıldırım, rol arkadaşı Deniz Baysal’la setten bir fotoğraf karesini paylaşarak oyuncuya veda etti.

Ahmet Kural’ın yeni adresi belli oldu! Efsane projesinde 2 rolde birden...Ahmet Kural’ın yeni adresi belli oldu! Efsane projesinde 2 rolde birden...

Murat Yıldırım sosyal medya paylaşımında "Deniz, can dostum… İyi ki bu projeyi kabul edip seninle oynadım, iyi ki sen Zehra oldun, en iyi tarafı da senin gibi bir dostum oldu… Ne güzel bir oyuncusun, yolun açık olsun” şeklinde ifadeler kullandı. Deniz Baysal ise Murat Yıldırım'ın bu hikayesini kendi hesabından paylaşarak, "Ben de her zaman senin yanındayım. İyi ki senin tanıdım canım Murad" diyerek yanıt verdi.

Bilindiği üzere Teşkilat’ta rol aldığı Deniz Baysal, sosyal medya hesabı üzerinden Teşkilat dizisinden ayrıldığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu paylaşımında "Benim için kolay değil. Nasıl kısa yazabilirim, anlatabilirim bilmiyorum ama...Bir yolun daha sonuna geldik. Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat. Bu yolculukta, 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım... Her birinizi çok seviyorum. Bir kusurum olduysa affola..." sözlerine yer vermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Dizi bu sene final yapar murat yıldırım bu diziyide bitirir ramo aziz diğerleri
    Cevapla
  • hıghlander 8 ay önce Şikayet Et
    Gerçek hayattan,gerçek olaylardan birebir gerçek enstanteneler barındıran güzel bir ekip ve diziydi.Tanıdığım birisinin de dediği gibi,bir dizi seviyesi için,''kurtlar vadisi''ve ''Teşkilat'',fazlası olup eksiği olmayan teğetler barındırdı her zaman.İsimsiz kahramanlara selam olsun,Allah yar ve yardımcınız olsun! dualar ile yanınızdayım!
    Cevapla
  • Sinan 8 ay önce Şikayet Et
    Teşkilatın senaristi bence sen birazilya dizisi çek aşk meşk gibi bu insanlar bu diziyi nasıl tahamül ediyor zehra karakteri bir kocası var bir sevgilisi vardı bir sevgilisi daha var dokuz kocalı hurmüz olsun dizinin adı
    Cevapla
  • eleştirmen 8 ay önce Şikayet Et
    Teşkilat dizisini Pembe dizi haline getiren ,oyunculuk profili düşük Zehra karekterinin ayrılmasını gayet olumlu buluyoruz. Deniz hnm a tavsiyemiz oyunculuk hayatını daha çok aşk ve entrikalarla dolu ucuz yapımlarda sürdürmesi olacaktır. Kendisine bu tarz karakterler daha fazla uyacaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi