'Görevimiz Tehlike'nin İstanbul'daki çekimleri iptal edilmişti! O esnaf ortaya çıktı

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise'un Kapalıçarşı'yı gezerken gizli görüntülerinin basına sızması sonucunda filmin İstanbul'daki çekimleri iptal edilmişti. Görüntüleri sızdıran esnaf ortaya çıktı.

GİRİŞ 30.07.2023 20:42 GÜNCELLEME 31.07.2023 09:46
Bu Habere 212 Yorum Yapılmış

Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Görevimiz Tehlike serisinin ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelmişti. Yönetmen Christopher McQuarrie ve ekibi, Kapalıçarşı'yı gezip mekan bakmıştı. Ancak görüntüler sosyal medyaya sızdırılınca filmin çekimleri iptal edildi.

O ESNAF ORTAYA ÇIKTI

Gizlilik sözleşmesi yapıldığı halde yönetmen McQuarrie'ın inceleme yaptığı o keşif görüntülerini sızdıran esnaf belli oldu.



Ünlülerin halıcısı denen ve Türkiye'ye gelen yabancılara halı satan esnaf H. E.  dükkanındaki kameradan görüntülerin sızdırıldığı öğrenildi.

ESNAF ATEŞ PÜSKÜRÜYOR

Ülkemize büyük prestij katacak 'Görevimiz Tehlike' gibi büyük projenin, bu sebepten iptal olması başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere yetkilileri zor durumda bıraktı. Bakanlık iptal kararını vazgeçirmek için Cruise ve yapım ekibiyle görüşme zemini ararken, Kapalıçarşı esnafı ateş püskürüyor.



Esnafın bu sorumsuz davranışı sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman da "Arkadaş heyecanına yenik düşmüş. Ama bazen yapılan küçük hatalar büyük zararlara sebep olabiliyor" şeklinde yorum yaptı. Sosyal medyada bazı takipçiler de 'Ne güzel, ülkenin reklamı yapılacaktı, o şans da gitti' şeklinde tepki gösterdi.

KAYNAK: SABAH - GÜNAYDIN
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 212
  • Adnan 9 ay önce Şikayet Et
    100-120 dakikalık filmde 30 saniyelik bir görüntü için bu kadar yaygara koparılmasına şaşıyorum. Eğer Türkiye'nin tanıtımı bir filme kaldıysa yazıklar olsun. Ayrıca bir önceki filmde Türkiye'yi nasıl fakir, ilkel gösterdiğini bile bile Bakanlığın hala bu filmin burada çekilmesini istemesi çok saçma.
    Cevapla
  • insanoğlu 9 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar abartmayın, ne var yani, ünlü diye görüntüsü yayımlandıysa ne oldu. Her gün medyada yüzlerce görüntüleri yayımlanıyor. Kapalı çarşıdaki yayımlandıysa bir yerimi eksildi.
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Daha önce çekilen filmlerde bizi yerle bir etmişlerdi Polis arabalarımız o zaman Hundaı Era iken filmde serçe ve şahinler kullanılmıştı Tabi film çekilecek diye günlerce kapatılan sokaklarda cabası Orasını hiç sormayın Cehennemin dibine kadar yolları var
    Cevapla
  • Velit 9 ay önce Şikayet Et
    Bu adam esnaflıktan men edilmelidir.
    Cevapla
  • insanoğlu 9 ay önce Şikayet Et
    Yok deve!
    Cevapla
  • onur 9 ay önce Şikayet Et
    belki de hayırlısı böyledir. ne şekilde algı oluşturacaklarını bilmiyoruz. genelde o muhitte çekilen filmlerde, Türkiye ile İran'ı kıyaslayan görüntüler veriliyor. Modernizmden uzakta olan, geri kalmış bi ülke gibi gösteriliyor.
    Cevapla
  • TOPRAK 9 ay önce Şikayet Et
    hala bu kadar basit işlere mi ihtiyaç duyuyoruz. gitsin istediği yere çeksin. filmde zaten nerde çektikleri bile belli olmayacak. onların reklamına ihtiyacımız yok. koca istanbulu ortadoğunun varoş bir mahallesinde filmi ekmiş gibi gösterirler. genelde de kapalı çarşıyı seçiyorlar sanki başka bir yer yokmuş gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı