Gönül Dağı'nın ardından yeni bir dizi daha başlayacak! Şimdiden dikkati çekti

Köprü Film isimli yapım şirketi, Ege’nin Hamsisi, Gönül Dağı ve Modern Doğu Masalları’nın ardından yeni sezona damgasını vuracak bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Gönül Dağı'nın ardından yeni bir dizi daha başlayacak! Şimdiden dikkati çekti
Gönül Dağı'nın ardından yeni bir dizi daha başlayacak! Şimdiden dikkati çekti
GİRİŞ 27.08.2023 09:31 GÜNCELLEME 27.08.2023 09:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ferhat Eşsiz’in kurucusu olduğu Köprü Film adlı şirketinden yeni sezon için yankı uyandıracak bir proje daha geliyor. Çekimleri Adana’da gerçekleştirilecek olan yeni dizinin adının şimdilik kod adı ‘Toprak Ana’ olduğu bilgisi kaydedildi.

Yeni sezonda yayın macerasına atılacak olan kod adı Toprak Ana dizisinin 1970’li yıllarda geçeceği öğrenildi. Ferhat Eşsiz yapımcısı olduğu projenin senaristliğini ise Gönül Dağı’nın yazar ekibi üstlenecek. Yönetmenlik koltuğunda Soner Caner’in oturacağı Toprak Ana dizisi çok etkili bir toprak hikâyesini gözler önüne serecek. Öte yandan izleyenler tarafından şimdiden merak konusu olan projede güçlüklerle sınan bir aşk ve ağalık sistemi ele alınacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • MURAT 9 ay önce Şikayet Et
    Gonul Dag ini boslamasalar bari
    Cevapla
  • Hülya 9 ay önce Şikayet Et
    Gönul daği dizisinin devamı gelsin hiç kaçırmiyordum
    Cevapla
  • Çorba 9 ay önce Şikayet Et
    Dizide çorba reklamı yapmasa iyiydi
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    TRT'nin bence yeni diziye ihtiyacı yok alacağı en mantıklı karar Yeşil Deniz Milenyum dizisini tabiiden alıp normal yayında vermek olur.
    Cevapla
  • yeşil deniz 9 ay önce Şikayet Et
    Yeşil deniz gibi bir dizi bir daha gelir mi? O dizi çok samimiydi çok farklıydı gönül dağı falan bana çok saçma geliyor karakterler çok abartılı olaylar çok abartılı ama yeşil deniz öyle miydi ağacın altındaki dayıyı falan öğrenemeden bitti
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Cengiz Aytmatov'un Toprak Ana romanı da bayağı etkileyiciydi. Belki ondan esinlenilerek çekimlere başlanacaktır. Gönül Dağı özellikle pandemi zamanında eve mahsur kaldığımiz zamanlarda ilaç gibi gelmişti. İnşaAllah onun gibi kaliteli ve başarılı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İslam ülkelerine Gazze çağrısı: Bu davaya sahip çıkın!
Askeri öğrencilerden annelerine, 'Anneler Günü' sürprizi