Arka Sokaklar’a Yalı Çapkını’ndan umulmadık transfer! Yeni rolü herkesi şaşırttı

Yakın bir zaman önce Yalı Çapkını dizisindeki hikayesi sona eren Cansu Fırıncı, Arka Sokaklar dizisinde ‘Emniyet Amiri Ünal’ karakteriyle ekran önüne çıkacak.

Arka Sokaklar’a Yalı Çapkını’ndan umulmadık transfer! Yeni rolü herkesi şaşırttı
Arka Sokaklar’a Yalı Çapkını’ndan umulmadık transfer! Yeni rolü herkesi şaşırttı
GİRİŞ 07.08.2023 11:11 GÜNCELLEME 07.08.2023 11:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Daha önce Mehmetçik Kutlu Zafer, Kırgın Çiçekler ve Payitaht Abdülhamid gibi yapımlarda boy gösteren Cansu Fırıncı’nın yeni adresi belli oldu. Son olarak Yalı Çapkını projesinde rol aldığı ‘İbrahim’ karakteriyle isminden bahsettiren Cansu Fırıncı, Kanal D’nin uzun ömürlü dizisi Arka Sokaklar’la sözleşme imzaladı.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine geliyor! Öyle bir isme teklif götürüldü ki...Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine geliyor! Öyle bir isme teklif götürüldü ki...

Yalı Çapkını dizisinden kendi isteğiyle ayrılmasıyla gündeme gelen Cansu Fırıncı’nın Arka Sokaklar’da hangi rolle kameralar karşısına geçeceği belli oldu. Orhan Oğuz’un yönettiği, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı, Türker İnanoğlu’nun yapımcısı olduğu Arka Sokaklar’ın yeni transferi Cansu Fırıncı ‘Emniyet Amiri Ünal’ karakterini üstlenmeye hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde Star TV’nin OGM Pictures imzalı dizisi Yalı Çapkını’na veda etme gerekçesini şu şekilde açıklamıştı: "Karşılıklı olarak anlaşarak ayrıldım. Ama benim kararımdı. Entrika dizisi olarak tasarlanmıştı ama reytingi tutunca romantik komediye dönüştü. Yan hikayelerinden bazıları ölümsüzleşti. Rolüm figüran düzeyde kaldı. Kariyer için benim için zararlı durumdu. Yapımda anlayışlı olarak karşıladı."

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Bi bakıp çıkıcam 8 ay önce Şikayet Et
    Gözünüzü seveyim başlamayın kabak tadı verdi
    Cevapla
  • cihan 9 ay önce Şikayet Et
    sen de kimsunnnnnnn kiiii
    Cevapla
  • ismail 9 ay önce Şikayet Et
    Rabbime hamdolsun 1 bölümünü bile izlemedim
    Cevapla
  • Zonguldaklı 9 ay önce Şikayet Et
    Resimdeki sağda duran mı Cansu Fırıncı!...
    Cevapla
  • sungur 9 ay önce Şikayet Et
    Bizimkilerden Ali yi transfer edin , yada Süper babadan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!