Yalı Çapkını 2.sezon öncesi üst üste veda! 2'si birden Star TV dizisinden ayrılıyor

Star TV'de her Cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını'nda peş peşe 2 ayrılık gerçekleşecek. Gelen bilgiye göre Baran Bölükbaşı ile Ediz Akşehir Yalı Çapkını dizisiyle yolları ayırıyor.

Yalı Çapkını 2.sezon öncesi üst üste veda! 2'si birden Star TV dizisinden ayrılıyor
Yalı Çapkını 2.sezon öncesi üst üste veda! 2'si birden Star TV dizisinden ayrılıyor
GİRİŞ 08.08.2023 10:36 GÜNCELLEME 08.08.2023 10:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Yalı Çapkını dizisinin 2. sezonu için nefesler tutulurken flaş bir gelişme oldu. Yayınlandığı her hafta sosyal medya gündemine yerleşen Yalı Çapkını'nda ayrılıklar birbiri ardına yaşandı.

TV8'e çok konuşulacak dizi geliyor! Acun Ilıcalı'nın kanalında yeni sezonda...TV8'e çok konuşulacak dizi geliyor! Acun Ilıcalı'nın kanalında yeni sezonda...

2 ismin birden Yalı Çapkını dizisindeki hikayesinin sonuna geldiği öğrenildi. 'Tarık İhsanlı' karakteriyle kameralar karşısına geçen Baran Bölükbaşı, Yalı Çapkını'na elveda diyecek. Bilindiği gibi Baran Bölükbaşı, Son Nefesime Kadar, Vuslat, Servet, Sevda'nın Bahçesi ve Adı Efsane gibi yapımlarda boy göstermişti.

Öte yandan 'Saffet İhsanlı' karakterini üstlenen Ediz Akşehir'in de Yalı Çapkını'ndaki serüveni noktalandı. Hikayesiyle farklı soluk getiren Ediz Akşehir, Beril Pozam'ın üstlendiği Suna Şanlı karakterine rolü gereği talip olmuştu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • AHMET 9 ay önce Şikayet Et
    çok kaliteli toplum örf ve adetlerimize saygılı bir dizinin reklamını yapıyorsunuz.TEBRİKLER
    Cevapla
  • coban 9 ay önce Şikayet Et
    yali capkinin reytinglerine baktigimizda Türk halkinin ne kadar ahlaki dejenere oldugnun göstergesidir.. ailecek nasil bakabiliyor insanlar bu diziye ??? ilk bölümüne bakmistim ve dehsete kapildim.. boykot edilmesi gereken bir dizi.. ahlaki bakimdan cok kötü bir dizi..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı
ABD Savunma Bakanı Austin: “İsrail’e yüksek yük kapasiteli mühimmat sevkiyatını durdurduk”