TRT1 dizisi için alınan iptal kararı şoke etti! Ekranda göremeyeceksiniz

Kendi Düşen Ağlamaz, Hayatımın Neşesi, Benim Güzel Ailem, Gönül Dağı, Teşkilat, Al Sancak, Alparslan Büyük Selçuklu gibi projelere imza atan TRT1, yeni dizisini iptal etti.

TRT1 dizisi için alınan iptal kararı şoke etti! Ekranda göremeyeceksiniz
TRT1 dizisi için alınan iptal kararı şoke etti! Ekranda göremeyeceksiniz
GİRİŞ 08.08.2023 11:05 GÜNCELLEME 08.08.2023 11:05

Son yıllarda piyasaya sürdüğü iddialı yapımlarıyla popülaritesini bir hayli artıran TRT1’den yeni dizisiyle alakalı dikkat çeken bir karara imza attı. Bilindiği üzere yakın bir zaman önce TRT1, Ağlayan Gelin isimli yeni bir dizi projesini izleyenlerle buluşturacağını duyurmuştu.

ATV’den final üstüne final kararı! Vermem Seni Ellere’den sonra o diziyi de bitiriyorATV’den final üstüne final kararı! Vermem Seni Ellere’den sonra o diziyi de bitiriyor

Fakat alınan karar doğrultusunda, Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın senaristliğini üstlendiği Ağlayan dizisi için yapılan hazırlıkların iptal edildiğinin bilgisine ulaşıldı. Normal şartlar altında Eylül ayında sete çıkacak ve Ekim ayında ise ekran macerasına atılacak olan Ağlayan Gelin dizisini Bozdağ Film’in kurucusu Mehmet Bozdağ çekecekti.

Geçtiğimiz günlerde Al Sancak dizisinin yayından kaldırıldığını ve ikinci sezonunun çekilmeyeceğini açıklamıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş