Merdan Yanardağ'dan TELE1 paylaşımı

CHP fondaşı TV kanalında 'terör seviciliği' yapan Merdan Yanardağ, skandal açıklamalarına devam ediyor.

Merdan Yanardağ'dan TELE1 paylaşımı
Merdan Yanardağ'dan TELE1 paylaşımı
GİRİŞ 13.08.2023 00:45 GÜNCELLEME 13.08.2023 06:31
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Bebek katili ve terörist başı Abdullah Öcalan'a ilişkin güzellemeler yapan Yanardağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu kez 'topluma yönelik algı' operasyonu peşine düştü.

Yanardağ, "Bütün cumhuriyetçileri, yurtseverleri, eşitlikten ve özgürlükten yana bütün toplumcuları, TELE1'e destek vermeye ve dayanışmayı büyütmeye çağırıyorum. Bu karanlığı hep birlikte dağıtacağız." ifadelerini kullandı.

TERÖRİSTBAŞINA METHİYELER DÜZDÜ

CHP'nin fonladığı TELE 1 kanalının Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ katıldığı canlı yayında bebek katili ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'a ilişkin skandal ifadeler kullanmıştı.

'Siyasi mahkum' olarak nitelendirdiği Öcalan'a uygulanan tecritin hukukta hiçbir yeri olmadığını ileri süren Yanardağ, bebek katili Abdullah Öcalan'ın hafife alınacak biri olmadığını ileri sürerek teröristbaşının cezaevinde kitap okumaktan 'filozof' olduğunu dile getirerek küstah methiyeler düzdü.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 104
  • Başkan 8 ay önce Şikayet Et
    Bu terör ve terörist aşıklarına neden katlanıyoruz anlamıyorum.Terör ve teröristi övmek suç değil mi?Savcılar göreve lütfen.
    Cevapla
  • Balkon 8 ay önce Şikayet Et
    Putinin düşmanları birer birer balkondan düşüyor du değil mi?
    Cevapla
  • Kürtoğlu Osman 8 ay önce Şikayet Et
    Yaaaa bu adamı haber yapmaya gerek yok , sonra çok önemli birisiymiş gibi ortada boy gösterip duruyor.Bunlara sorsan çoook derinden Atatürkçü olurlar , Atatürk ün söylemlerini , nutuklarını okusanız bunlar tamamen vatan HAINIDIRLER , garibim müslüman da her söze inanıyor bu gibilerin arkasında gidip boşa nefes tüketiyor.
    Cevapla
  • Kamil 8 ay önce Şikayet Et
    Önce HDP kapatılsın. Bunlar ders alir.Göz göre göre terör destekleyen partiyi kapatılmaz hale getirdiniz kanunları değiştirip. Tribüne oynama artık hukumet
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    O kadar çok seviyorsa beraber yatabilirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniyye ile görüştü: Aynı adımı İsrail de atmalı!