TRT1 dizisi Balkan Ninnisi'yle ününe ün katmıştı! Şimdi Kuruluş Osman’la...

Son olarak ATV’nin ilgi gören dizisi Vermem Seni Ellere’de oyunculuk performansını sergileme fırsatı yakalayan Emre Bey’e, Kuruluş Osman’ın 5.sezonunda oynaması için teklif götürüldü.

TRT1 dizisi Balkan Ninnisi'yle ününe ün katmıştı! Şimdi Kuruluş Osman’la...
TRT1 dizisi Balkan Ninnisi'yle ününe ün katmıştı! Şimdi Kuruluş Osman’la...
GİRİŞ 03.09.2023 16:04 GÜNCELLEME 03.09.2023 16:04

2015 yılından beri televizyon ekranlarında birbirinden çeşitli projelerde yer alma imkanı elde eden genç oyuncu Emre Bey’dan hayranlarını mutlu edecek bir haber geldi. Asıl çıkışını TRT1’in beğeniyle seyredilen projesi Balkan Ninnisi’yle yakalayan ve burada rol aldığı ‘Ertan Tahir’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Emre Bey’e sürpriz bir teklif sunuldu.

TRT1’in 4 dizisinde birden oynamıştı! Gürkan Uygun sürpriz projeye evet dediTRT1’in 4 dizisinde birden oynamıştı! Gürkan Uygun sürpriz projeye evet dedi

İlk oyunculuk tecrübesini 2015’de ATV’de yayına giren Aşk Zamanı dizisiyle kazanan Emre Bey'in, bu sefer Kuruluş Osman’la görüşmelere başladığının bilgisine ulaşıldı. Vermem Seni Ellere dizisindeki macerasının sona ermesiyle beraber pek çok teklif alan Kuruluş Osman’la görüşmelerinin nasıl sonuçlanacağı sabırsızlıkla bekleniyor.

Bilindiği üzere Emre Bey, oyunculuk kariyeri boyunca Aşk Zamanı, Adı Efsane, Elimi Bırakma, Sol Yanım, Menajerimi Ara, Son Nefesime Kadar ve Balkan Ninnisi gibi projelerde boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı'nın savaş sonrası Gazze planı ortaya çıktı
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı: Uyarılar art arda geldi!