Acun Ilıcalı'nın yeni projesi olay oldu! TV8'de 'Gençlik Rüzgarı' esecek

Bir dönem TV8 ekranında Doya Doya Moda programının sunuculuğunu üstlenen Seray Sever, yine bir TV8 projesi olan Gençlik Rüzgarı’nın sunuculuk koltuğunda oturacak.

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi olay oldu! TV8'de 'Gençlik Rüzgarı' esecek
Acun Ilıcalı'nın yeni projesi olay oldu! TV8'de 'Gençlik Rüzgarı' esecek
GİRİŞ 03.09.2023 12:26 GÜNCELLEME 03.09.2023 12:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

2019-2021 yılları arasında TV8 kanalında yayına giren Doya Doya Moda isimli yarışma programının sunuculuğunu yapan Seray Sever’in yeni adresi belli oldu. TV8’de yeni sezonda ekran macerasına atılacak olan Gençlik Rüzgarı’yla anlaşma sağlayan Seray Sever, sunucu olarak kameralar karşısına geçecek.

İlk kez TRT1 ekranında olacak! 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 100.yıl marşı...İlk kez TRT1 ekranında olacak! 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 100.yıl marşı...

Her Pazar günü saat 09:30’da TV8’de yayınlanacak olan Gençlik Rüzgarı her bölümde başka bir kadının hayat hikayesini gözler önüne sermeye hazırlanıyor. Gençlik Rüzgarı programına katılan birbirinden özel kadınlar gençlik yıllarına dönerek hayata tekrardan özgüvenli ve gülümseyerek bakacak.

Burak Özçivit'ten 'devlet' açıklaması! Kuruluş Osman 4.sezonda bir ilk olacakBurak Özçivit'ten 'devlet' açıklaması! Kuruluş Osman 4.sezonda bir ilk olacak

Ve bunları da Medikal Estetik Hekimi Dr. Mevlüt Dağ, Diş Hekimi Dr. Hasan Aydilek, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Toygar Ünveren, Güzellik Merkezi Sahibi Ahu Karaduman, Saç Tasarımcısı Adnan Serter ve Makyaj Sanatçısı Melek Gültekin’in dokunuşları sayesinde yapacaklar.

Yılların ve hayatın zor şartlarının yorduğu kendisini ihmal etmiş kadınlar Gençlik Rüzgarı’nda uzman doktor ve alanında deneyimli isimlerle beraber değişim yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Engin 7 ay önce Şikayet Et
    Estetik ameliyat olmayı özendirmek için yapılmış bir projeden ibarettir. Acun'un bu memleketin insanının genleri ile oynamaktan başka bir planı yok aslında ona bu görevi veren onu bu konumuna getiren mason locasinin planını uygulayan bir projedir acun
    Cevapla
  • özkan 7 ay önce Şikayet Et
    iş yapmaz
    Cevapla
  • Cennet 7 ay önce Şikayet Et
    Boş boş insanı aptal yapan bir kişilik kazandırmayan sadece ilicaliya para kazandıran programlar
    Cevapla
  • Enes 7 ay önce Şikayet Et
    işiniz gücünüz kadinlar . Erkeklere de dokunun da şu dislerim yaptirayim
    Cevapla
  • Yusuf 7 ay önce Şikayet Et
    Bizde bunu bekliyorduk hehe aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak