Teşkilat'taki macerası biten Deniz Baysal’ın yeni dizi açıklaması olay oldu!

Teşkilat dizisiyle anlaşması bittikten hemen sonra Ne Gemiler Yaktım’la oyunculuk kariyerine devam edecek olan Deniz Baysal çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Teşkilat'taki macerası biten Deniz Baysal’ın yeni dizi açıklaması olay oldu!
Teşkilat'taki macerası biten Deniz Baysal’ın yeni dizi açıklaması olay oldu!
GİRİŞ 20.09.2023 10:14 GÜNCELLEME 20.09.2023 10:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TRT1’in beğenilen projesi Teşkilat’ta geçirdiği üç sezonun ardından yoluna başka bir projeyle devam etme kararı alan Deniz Baysal’dan bomba bir açıklama geldi. Yakın bir zaman sonra Show TV’de yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Ne Gemiler Yaktım’la anlaşan Deniz Baysal, yeni dizisi hakkında ilk kez konuşma yaptı.

Müge Anlı'ya rakip geliyor! Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Star TV'de...Müge Anlı'ya rakip geliyor! Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak Star TV'de...

Yeni yayın döneminde ünlü oyuncu Devrim Özkan’la başrolleri paylaşacak olan Deniz Baysal, kendisini hem heyecanlandıran hem duygulandıran bir projeye evet dediğinin altını çizdi.

Teşkilat’taki hikayesinin sona ermesiyle beraber Ne Gemiler Yaktım projesinde ‘Yasemin’ karakterini üstlenmeye hazırlanan Deniz Baysal, "Çok farklı bir oyunculuk deneyimi olacak. Birçok yeni proje geldi ama senaryoyu okuduğum zaman beni en çok heyecanlandıran ve duygulandıran bu dizi olmuştu. Hayırlısı olur inşallah." şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Faruk duman 7 ay önce Şikayet Et
    Deniz hanım iyi bir oyuncu ama teşkilat çok izlenen bir dizi başka dizide o reyting i bulamaz keşke gitmeseydi daha iyi bir kariyer yapabilirdi umurumda değil kariyer diyorsa o başka kendi bileceği bişey yolu açık olsun
    Cevapla
  • hıghlander 7 ay önce Şikayet Et
    ''-Roma'yı da yakacağım,ama zamanı var''...de! : ))))
    Cevapla
  • Gereksiz ulvi 7 ay önce Şikayet Et
    Hala düzgün bir polisiye dizi yada film yok,arka sokaklar izliyor millet, varsa yoksa zengin kız fakir oğlan hikayeleri bıktı millet zaten izlenmiyor.
    Cevapla
  • Okan 7 ay önce Şikayet Et
    Oyuncu degilsin nereye gitsen hep zehra seyredecegiz . Degisik rol yapamazsin bence
    Cevapla
  • Bayram 7 ay önce Şikayet Et
    Başarılı bir kadın beğenerek izliyorum
    Cevapla
  • ASENAT 7 ay önce Şikayet Et
    Hangi dizi Hangi projeye gidersen git teskilattaki gibi bir kariyer elde edemezsin şahsen ben TRT dışındaki dizilere bakmıyorum çünkü çok seviyesiz diziler var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!