Sındırgı’nın şifalı otları Evlerinize Sağlık’ta

Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta tarihi ve doğal kaynaklarıyla Balıkesir Sındırgı’dan sağlık dolu bilgilerle ekranlardaki yerini alacak.

Sındırgı’nın şifalı otları Evlerinize Sağlık’ta
Sındırgı’nın şifalı otları Evlerinize Sağlık’ta
GİRİŞ 14.09.2023 16:00 GÜNCELLEME 14.09.2023 16:00

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta Balıkesir Sındırgı ilçesinden birbirinden faydalı bilgilerle izleyici karşısına çıkacak. Dr. Feridun Kunak Sındırgı’da ilk olarak karpuz tarlasına gitti.  Feridun Kunak, özenle seçtiği karpuzu Sındırgılılarla birlikte keyifli bir sohbet eşliğinde yedi. Sındırgı bahçelerini dolaşan Dr. Feridun Kunak, şifalı karışımları için bölgede yetişen taze otlardan topladı. Topladığı kürlerle cilt sağlığını koruyan bir yüz maskesi yapan Kunak, maskenin uygulanışını izleyicileri için gösterdi. Evlerinize Sağlık ekibi daha sonra Sındırgılı bir ailenin evine konuk oldu. Kunak, dizleriyle ilgili problem yaşayan ev sahibesinin ağrılarının azalması için gereken fizik tedavi yöntemlerini anlatıp, dizlerle ilgili problem yaşamamak için yapılması gereken egzersizleri listeledi.

Dr. Feridun Kunak ve ekibi Sındırgı gezisinin devamında meşhur olan padişah saltanat faytonuna binip ilçeyi gezdi. Fayton gezisinin bitiminde Sındırgılılarla bir araya gelen Kunak, köylülerle sağlıklı ve zinde kalmaları için spor önerilerini eğlenceli bir şekilde aktardı.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak