Çağatay Ulusoy’un projesi hakkında ‘iptal’ kararı! Ertelenmesinin nedeni…

Centilmen ve Terzi adlı projelerinin ardından hem Gaddar hem de Kübra dizisiyle el sıkışan Çağatay Ulusoy’un yeni projesi Biz Bir Aileyiz’in çekimleri iptal edildi.

Çağatay Ulusoy’un projesi hakkında ‘iptal’ kararı! Ertelenmesinin nedeni…
Çağatay Ulusoy’un projesi hakkında ‘iptal’ kararı! Ertelenmesinin nedeni…
GİRİŞ 27.09.2023 13:37 GÜNCELLEME 27.09.2023 13:37

Şimdilerde Centilmen ve Kübra isimli 2 projede birden yer alan Çağatay Ulusoy’un yeni filmi Biz Bir Aileyiz hakkında şoke eden bir karar alındı.

Diğer yandan Fox TV’de yayın hayatına başlayan Gaddar’la anlaşma sağlayan Çağatay Ulusoy’un yeni filmi Biz Bir Aileyiz filminin çekimlerinin iptal edilmesi kararlaştırıldı.

Gönül Dağı'nın eski ismi geri döndü! Değişimiyle ağızları açık bıraktıracakGönül Dağı'nın eski ismi geri döndü! Değişimiyle ağızları açık bıraktıracak

Yönetmenlik koltuğunda Ozan Açıktan’ın oturduğu ve senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı OGM Pictures imzalı Biz Bir Aileyiz filminin çekimleri ileri bir tarihe ertelendi.

Çünkü Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Gaddar’ın çekimleri öne alınması ve beraberinde film projesinin çok aceleye geleceği için yaz aylarına ertelendiği öğrenildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri