Kuruluş Osman'a Diriliş Ertuğrul'dan görülmemiş transfer! Yunus Emre geri dönüyor

Daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Atabey Şahabettin'i oynayan Gökhan Atalay şimdi de Kuruluş Osman dizisine katıldı. Gökhan Atalay Kuruluş Osman'da Yunus Emre karakteri ile oyunculuk performansı sergileyecek.

Kuruluş Osman'a Diriliş Ertuğrul'dan görülmemiş  transfer! Yunus Emre geri dönüyor
Kuruluş Osman'a Diriliş Ertuğrul'dan görülmemiş transfer! Yunus Emre geri dönüyor
GİRİŞ 04.10.2023 09:04 GÜNCELLEME 04.10.2023 09:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosundaki yenilikler yeni sezonda büyük bir soluk kazandıracak. Türkiye’de reyting rekortmeni fenomen dizi ‘Kuruluş Osman’ın’ beşinci sezon kadrosuna Yunus Emre karakteriyle Gökhan Atalay katıldı. Gökhan Atalay daha önce ‘Yunus Emre' karakteriyle gönüllere taht kurmuştu.

Yeni hikayesi, dekorları ve oyuncu kadrosuyla 4 Ekim Çarşamba saat 20:00’de ATV ekranlarında  seyircisiyle buluşacak olan ‘Kuruluş Osman’ dizisinin  beşinci sezon kadrosuna birbirinden iddialı oyuncular katıldı. Yeni oyunculardan biri de daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde Atabey Şahabettin'i canlandıran Gökhan Atalay oldu. 

OSMAN BEY’İN MANEVİ REHBERİ YUNUS EMRE 

Sultan Mesut’un ölümüyle Anadolu Beyliklerini bir arada tutan Selçuklu Devleti yıkılır. Şimdi Anadolu’nun kudretli Beyleri, kurulacak devlet için karşı karşıya gelecektir. Yitesiye savaşların, mücadelenin, zeka ve her türlü hilenin kullanılacağı sultanlık yolunda, Osman Bey’in manevi rehberi Yunus Emre olacaktır. Yunus Emre, Osman Bey’in içine düştüğü birçok sıkıntıda o’nun yolunu aydınlatacaktır. 

Yapım, proje tasarımı ve senaryosu  Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ yeni sezonda da ATV ekranlarında çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Gerek Yok 6 ay önce Şikayet Et
    Türk'ün imanı ve kas gücü bir araya gelip bir de birlikte hareket edebilirsek, dünyada rakip tanımayız. Uçan&ışınlanan divaneler değil bizim kudretimizin kaynağı.
    Cevapla
  • ümit yıldız 6 ay önce Şikayet Et
    Mevlanaya niyet yunus emreye kısmet.
    Cevapla
  • şubatlı 6 ay önce Şikayet Et
    bu osman bir türlü oturmadı hep yapmacık hareketler türbüne oynamalar agız oynatmalar kozmatık kaşlar falan filin
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 6 ay önce Şikayet Et
    Osman’ı oynayan değişmediği sürece senaryo iyice basitleşecektir. Şahsen ben seyretmiyorum.
    Cevapla
  • Vasif 6 ay önce Şikayet Et
    Aynen kardes tarihi dizilerde usta oyuncu Engin Altan Duzyatan gibisi yoktur
    Cevapla
  • hhüseyin 6 ay önce Şikayet Et
    Yunus Emre filmi ayrı bir film diye biliyorum. Kuruluş Osmanda Atabey Şahabettin rolünde idi :)
    Cevapla
  • Turhan 6 ay önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman da değil diriliş ertuğrul da idi atabey şabettin halep emirinin dayısı idi
    Cevapla
  • bayırbucak 6 ay önce Şikayet Et
    yunus emre osman beyden 20 yaş büyük 1328 de öldü osman bey 1324 hatta yunus emre dizide1300 lerin başı yada 1310 yılı bir yere geliyor orada bağırıyordular osman beyin buyruğudur diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi