Hayatımın Neşesi 14.bölüm fragmanı: Seyircinin duygularına hakim olamayacağı sahne!

TRT1'in büyük bir beğeniyle seyredilen projesi Hayatımın Neşesi 14.bölüm fragmanında izleyenlerin gözyaşlarına hakim olamayacağı dakikalar yaşandı.

GİRİŞ 07.10.2023 11:33 GÜNCELLEME 07.10.2023 11:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Salı akşamlarına damgasını vuran Hayatımın Neşesi 14.bölüm fragmanında içleri ısıtan görüntüler paylaşıldı. Yeni bölüm fragmanında Neşe'nin babasını bulması duygu yüklü anlara sahne oldu. Neşe'nin dudaklarından dökülen 'Ben sizin kızınızım' sözü seyircinin yüreğine dokundu.

ATV dizisi Ateş Kuşları'nda inanılmaz veda! O isim için ayrılık zamanı geldiATV dizisi Ateş Kuşları'nda inanılmaz veda! O isim için ayrılık zamanı geldi

Ekin Atalar'ın yazdığı, Şahin Altuğ'un yönettiği ve Merve Zorlu ile Güneş Çelikcan'ın yapımcısı olduğu Goya Entertainment imzalı Hayatımın Neşesi 14.bölümüyle tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Gönül Dağı 108.bölüm fragmanı: Taner'in morali bozuluyor! Elinden kaçırabilirGönül Dağı 108.bölüm fragmanı: Taner'in morali bozuluyor! Elinden kaçırabilir

Hayatımın Neşesi 13.bölümde sıcak, eğlenceli ve samimi anların yanı sıra sürpriz gelişmeler de yaşandı. Aile bağları bir kez daha sınandığı son bölümde Aylin ve Serdar'ın sırları nihayet gün yüzüne çıktı. Neşe'nin babasını arama çabaları da duygusal anlara gebe oldu.

Rüçhan'ın ani kararı ve evi terk etmesi, diziye yeni bir soluk getirdi. Sevda'nın, Mert'le olan ilişkisi ise aşkın ve dostluğun sınırlarını zorladı. Mehmet'in aldığı kararlar ise sürpriz değişikliklere sebep olacak.

Bir aile olmanın, birlikte güzel ve zor anları paylaşmanın ne demek olduğunu hatırlatan "Hayatımın Neşesi", Salı günleri izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Sıcacık aile bağlarını, eğlenceli anları ve duygu yüklü sahneleriyle her hafta ekran başındakilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Hayr 7 ay önce Şikayet Et
    Severek izlediğimiz güzel bir aile dizisi, teşekkürler TRT.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alimler Birliği'nden Erdoğan'a övgü dolu sözler!
Suikast düzenlenmişti! Başkan Erdoğan'dan son dakika Robert Fico açıklaması