Sinop manzarası eşliğinde sağlık dolu bilgiler

Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Türkiye’nin en kuzeyinde bulunan Sinop’tan sağlık dolu bilgilerle ekrandaki yerini alacak.

Sinop manzarası eşliğinde sağlık dolu bilgiler
Sinop manzarası eşliğinde sağlık dolu bilgiler
GİRİŞ 05.10.2023 14:27 GÜNCELLEME 05.10.2023 14:27

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta yeşiliyle mavisiyle görenleri kendisine hayran bırakan Sinop’tan izleyici karşısına çıkacak. Dr. Feridun Kunak Sinop’ta ilk olarak tarihi bir hana konuk oldu. Burada kızılcık şerbeti yapımını öğrenen Kunak, kızılcığın insan vücuduna faydalarını anlattı. Evlerinize Sağlık ekibi daha sonra Sinop Durağan’da eşsiz bir manzara eşliğinde Sinop yemeklerini tattı. Sinoplularla koyu bir sohbete dalan Kunak, manzaranın tadını çıkardı. Dr. Feridun Kunak’ın bir sonraki durağı Sinoplu bir ailenin evi oldu. Çeşitli sağlık sorunları yaşayan aile üyelerine faydalı bilgiler veren Kunak, evde bel ağrısı geçirmenin yöntemlerini uygulamalı olarak gösterdi.

Dr. Feridun Kunak son olarak Sinoplu amcalarla bir araya geldi. Kunak amcalara bir yandan eklem ağrılarını geçirecek tavsiyelerde bulunurken diğer yandan da faydaları saymakla bitmeyen meyve sirkesinin tarifini verdi.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de… 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit