Türkiye'nin dört bir yanından sağlık dolu bilgiler

Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Türkiye’nin dört bir köşesinden yapılmış çekimlerin derlendiği bir bölümle ekranlarınıza konuk oluyor.

Türkiye'nin dört bir yanından sağlık dolu bilgiler
Türkiye'nin dört bir yanından sağlık dolu bilgiler
GİRİŞ 12.10.2023 11:15 GÜNCELLEME 12.10.2023 11:15

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta Türkiye'nin farklı illerinden derlediği görüntülerle ekranlardaki yerini alıyor.  Dr. Feridun Kunak ilk olarak incir uyutması ile sağlık dolu bilgilerin girizgahını yaptı. Sindirim sistemi için oldukça faydalı olan incir uyutması tarifini detaylı bir şekilde izleyicilerine aktaran Kunak, tarifi kimlerin kullanabileceği hakkında bilgiler verdi. Evlerinize Sağlık ekibinin bir sonraki sağlık dolu tarifi, doğal fermantasyonla yapılan sirkeler oldu. Sirkelerin nasıl hazırlandığını ve en sağlıklı şekilde nasıl kullanılacağını anlatan Feridun Kunak sirkenin faydalarını anlata anlata bitiremedi. 

Evlerinize Sağlık ekibi sirke tarifinin ardından Afyonlu teyzeden göce köftesinin nasıl yapılacağını öğrenerek aktardı.  Dr. Feridun Kunak, Azeri bir ressam tarafından içi doğal bir ortamı andıracak şekilde çizilen ve Bakara Suresi 22. ayete göre şekillendiren dikkat çekici camiyi görünce çok etkilendi. Dr. Feridun Kunak Cami gezisinin ardından son olarak tescilli mahramaları inceledi ve mahramaların nasıl yapıldığını izleyicileriyle paylaştı. 

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti