Ateş Kuşları 27.bölüm fragmanı: Köksüzler yeniden bir arada! ''Biz bir aileyiz''

Ateş Kuşları 27.bölüm fragmanında uzun yıllar sonra 6 köksüzün bir araya geldiği, birlik ve beraberlik mesajının verildiği sahne tüyleri diken diken etti.

GİRİŞ 15.10.2023 10:16 GÜNCELLEME 15.10.2023 10:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Duygu selinin yaşandığı Ateş Kuşları 27.bölüm fragmanında 'Biz bir aileyiz' vurgusunun yapılması izleyenler tarafından büyük takdir topladı. Yeni bölüm fragmanında aradan geçen onca senenin ardından nihayet altı köksüzün bir araya gelmesi soluk soluğa takip edildi.

Kuruluş Osman 133.bölüm fragmanı: Yangını körükleyen sözler! 'Dünyayı dar edeceğiz'Kuruluş Osman 133.bölüm fragmanı: Yangını körükleyen sözler! 'Dünyayı dar edeceğiz'

ATV ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’, 27. Bölümüyle 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de atv’de ekrana gelecek. Ateş Kuşları’nda Ali; Kara’ya böbreğini bağışlarken, Barbaros ise mezarlığa Nizam’la dertleşmeye gider.

Kızılcık Şerbeti’nin renkli simasından diziye dair olay açıklama! ‘Türbandan çıkabilir’Kızılcık Şerbeti’nin renkli simasından diziye dair olay açıklama! ‘Türbandan çıkabilir’

Ölmek için yaşamış birinin elinden ölümü çekip alırsanız ne olur? Kara, yaşaması için ona bir sebep vermek isteyen Gülayşe’nin uzattığı eli, tutacak mı?

Kara, Köksüzler’in yüreğinde bıraktığı yarası hala kanasa da, şimdi içinde Ali’den bir parça taşır. Ve sonunda ondan aldıkları canı zorla geri veren kardeşleriyle yüzleşir. Bu hesaplaşma geleceğe dair umut verir ancak 23 yıllık yaranın izinin geçmesi ne kadar sürer?

Zıpkın’ın, Sare’ye sarılmaları ama bir yandan da Hüma’nın peşinden koşması soru işaretleri yaratır. Zıpkın bir an önce kararını vermelidir çünkü sevgiye ihanet sokak çocuğu raconuna aykırıdır!

Gülayşe’nin bir başkasıyla nikahlı görmek Barbar’ı gerçeklerle yüzleştirir. Bu durum sabrını zorlarken bir türlü söz geçiremediği kalbini de alır, Nizam amcasıyla dertleşmeye gider. Ancak Gülayşe’nin Çatal ile hesaplaşmasına engel olmasıyla Barbar’ın sabır taşı çatlar. Delirmiş bir Barbar neler yapabilir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • MASK 6 ay önce Şikayet Et
    Hiçte diken gibi olmadı
    Cevapla
  • Polat Alemdar 6 ay önce Şikayet Et
    Finale mi geliyoruz acaba?
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Geçen sezon ki tadı hiç yok .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı