Eski hali 'zaman hiç değiştirmemiş' dedirtti! Gönül Dağı'nın yıldızı Berk Atan...

2020’den bu yana Gönül Dağı’nda sergilediği oyunculuk performansıyla gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu Berk Atan’ın çocukluk fotoğrafı gün yüzüne çıktı.

Eski hali 'zaman hiç değiştirmemiş' dedirtti! Gönül Dağı'nın yıldızı Berk Atan...
Eski hali 'zaman hiç değiştirmemiş' dedirtti! Gönül Dağı'nın yıldızı Berk Atan...
GİRİŞ 29.10.2023 11:40 GÜNCELLEME 29.10.2023 11:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Oyunculuk hayatına ilk adımı 2013’te Her Şey Yolunda dizisiyle atan, burada üstlendiği ‘Selçuk’ karakteriyle keşfedilen Berk Atan son dönemin yıldızı parlayan isimleri arasında bulunuyor. Güneşin Kızları’nda ‘Savaş Mertoğlu’, Dayan Yüreğim’de ‘Atıf Şinan Şanal’ ve Cennet’in Gözyaşları’nda ‘Selim Arısoy’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Berk Atan’ın çocukluk fotoğrafı gündem oldu.

TRT1'den Teşkilat hakkında sosyal medyayı sallayan açıklama! O tarihten sonra...TRT1'den Teşkilat hakkında sosyal medyayı sallayan açıklama! O tarihten sonra...

Şimdilerde TRT1’in en sevilen yapımlarından bir tanesi olan Gönül Dağı’ndaki performansıyla izleyenlerin takdirini toplayan Berk Atan’ın geçmiş yıllardaki o görüntüsü sosyal medyada kendine yer buldu. Gönül Dağı’nda üstlendiği ‘Taner Kaya’ karakteriyle çok geniş bir hayran kitlesine kavuşan Berk Atan’ın çocukluk fotoğrafını görenler şaşkınlığına engel olamadı ve hem beğeni hem yorum yağmuruna tuttu.

Final tarihi resmen açıklandı! TRT1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu son buluyorFinal tarihi resmen açıklandı! TRT1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu son buluyor

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • #ismimyokaga 6 ay önce Şikayet Et
    Aşırı sekeeeeeeer
    Cevapla
  • Ramazan 6 ay önce Şikayet Et
    Dizide çocukluğu nu canlandıran kişiye çok benziyor.
    Cevapla
  • Dfff 6 ay önce Şikayet Et
    Çok tatlı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı