Ekipteyken Arka Sokaklar'ı hareketlendirmişti! Kendi Düşen Ağlamaz'la ününe ün katacak

Arka Sokaklar'da senaryo gereği Narkotik Şube'den gelen komiser karakteriyle oyunculuk performansı sergileyen Batuhan Ekşi, Kendi Düşen Ağlamaz'la anlaşma sağladı.

Ekipteyken Arka Sokaklar'ı hareketlendirmişti! Kendi Düşen Ağlamaz'la ününe ün katacak
Ekipteyken Arka Sokaklar'ı hareketlendirmişti! Kendi Düşen Ağlamaz'la ününe ün katacak
GİRİŞ 24.10.2023 10:19 GÜNCELLEME 24.10.2023 10:19

Üstlendiği 'Yavuz Aslan' karakteriyle Arka Sokaklar takipçilerinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Batuhan Ekşi'nin yeni adresi belli oldu. İlk defa Sihirli Annem projesiyle oyunculuk tecrübesi kazanan, 2011'den bu yana da aktif olarak oyunculuk kariyerini sürdüren Batuhan Ekşi, TRT1'in sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz'a evet dedi.

İnsanlık suçu diyen Mehmet Bozdağ’dan önemli açıklama! Kuruluş Osman neden yoktu?İnsanlık suçu diyen Mehmet Bozdağ’dan önemli açıklama! Kuruluş Osman neden yoktu?

Daha önce de Kalbimdeki Deniz, Elimi Bırakma, Yaz'ın Öyküsü, Göç Zamanı, İntikam, Medcezir ve Göç gibi yapımlarda boy gösteren Batuhan Ekşi'nin Kendi Düşen Ağlamaz'daki rolü netlik kazandı. Ekşi, İtalya'da eğitim almış pasta şefi Bilge karakteriyle İnci Balabanoğlu Ahıska'nın yönettiği Kendi Düşen Ağlamaz'a farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

TRT1'in büyük bir ilgiyle seyredilen NG Medya imzalı dizisi Kendi Düşen Ağlamaz'ı Fulya Emek Tanrıkulu yazarken yapımcılığını Nazlı Heptürk ile Uğur Türkmen üstleniyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar