Sakarya botanik bahçesinden şifa dolu görüntüler

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Sakarya'dan sağlık dolu tariflerle izleyici karşısına çıkıyor.

Sakarya botanik bahçesinden şifa dolu görüntüler
Sakarya botanik bahçesinden şifa dolu görüntüler
GİRİŞ 20.10.2023 14:07 GÜNCELLEME 20.10.2023 14:07

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta İstanbul’un karmaşasından bunalanların sık sık ziyaret ettiği Sakarya’dan evlere konuk olacak. Dr. Feridun Kunak Sakarya’da ilk olarak  Sakarya Belediyesi'nin, botanik bahçesinde ürettiği organik ve tıbbi ürünlerin satış merkezini ziyaret etti. Burada türlü bitkilerden elde edilen şifalı ürünleri inceleyen Kunak, izleyicileri için faydalı bilgiler verdi. Dr. Feridun Kunak daha sonra bacağında sıvı toplanması olan bir amcaya şırıngayla tedavi uyguladı. Sıvı toplanmasının nelere yol açabileceğini anlatan Kunak, ağrıları azaltacak egzersizleri gösterdi. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibinin bir sonraki durağı  büyük küçük herkesin hayallerini süsleyen çikolata fabrikası oldu. Kunak, özellikle çocukların vazgeçilmesi olan çikolatayı sağlıklı hale getirmek için ev yapımı çikolata yaptı. 

Dr. Feridun Kunak son olarak Sakarya'nın meşhur köftesinden ve kabak tatlısının tadına baktı. Esnafla bir araya gelen Feridun Kunak, bir yandan yemeklerin keyfini sürerken bir yandan da keyifli sohbetlere imza attı.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de… 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar