Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Başkent Kulisi’nde

Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi bu hafta Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ağırlayacak.

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Başkent Kulisi’nde
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Başkent Kulisi’nde
GİRİŞ 20.10.2023 16:07 GÜNCELLEME 21.10.2023 00:29

Siyasette yaşanan tüm gelişmelerin nabzını tutan program Başkent Kulisi’nde, siyaset gündeminde yaşananlar ele alınırken Türkiye’nin iç ve dış meseleleri Mehmet Acet’in moderatörlüğünde masaya yatırılıyor.

Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu olan Abdulkadir Uraloğlu olacak. Uraloğlu,´Körfez ülkelerinin de yakından alakadar olduğu Kalkınma Yolu projesi Türkiye’ye ne kazandıracak? Zengezur Koridoru’nun Türkiye için önemi nedir? Önümüzdeki beş yıl için ulaşımda hizmete açılacak projeler neler? Tren yolunda yeni hangi güzergahlar planlanıyor? Uçak ve hızlı trenlerdeki bilet fiyatları vatandaşın alım gücüne ne kadar uygun? İstanbul’da metro çalışmaları ne durumda? İBB ile bakanlık neden ayrı ayrı çalışıyor?´ sorularını yanıtlayacak.

PAZAR GÜNÜ KANAL 7'DE

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi Pazar günü, saat 11.45’te Kanal 7 ekranlarında.

 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü